Bolu'da Dağkent Mahallesi'nde iddiaya göre 53 yaşındaki Yücel Güler'in köpeği, komşu villadaki 53 yaşındaki Gürsel Söğütoğlu'nun bahçesine girerek kedisini öldürdü.

Olay nedeniyle komşular arasında tartışma çıktı. Söğütoğlu, Güler'e köpeğinin bağlı tutmasını söyledi.

Ancak bu sabah köpeğin bağlı olmadığını gören Söğütoğlu, komşusuyla tekrar tartıştı. Sonra da evine giderek elinde tabancayla geri döndü ve peş peşe ateş etti. 

Mermilerden biri Güler'in vücuduna isabet etti. Daha sonra evinde bulunan tüfeği de alan Söğütlu bu kez de köpeğe ateş açtı. Ancak saçmalar köpeğe isabet etmedi. 

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, yaralanan Yücel Güler'i ambulansla hastaneye kaldırdı. Bolu Belediyesi'nde zabıta olarak görev yapan Güler'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Hollanda'da emekli olduktan sonra Bolu'ya yerleştiği öğrenilen Gürsel Söğütoğlu ise, olay yerinde bekleyip gelen polislere olayın oluş sebebini anlattı.  

Gazetecilere de konuşan Söğütoğlu, "Zabıtalığına güvenerek racon kesti. Dün köpeği kediyi parçaladı, çoluğa çocuğa saldırdı. Ben de ona bağla dedim bugün de bağlamadı. Bana küfür etti. 3-4 yıllık komşuyuz." dedi. 

Söğütoğlu gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi