Bursa'da 6 yıl önce evlenen Kemal Bulut'la Nurdan Budak, 2019 yılında boşandı. İki çocukları olan çift bir yıl ayrı kaldıktan sonra barışarak tekrar birlikte yaşamaya başladı.

Ancak çift arasında tekrar kavgalar başladı.

31 yaşındaki Kemal Bulut'un eski eşi 26 yaşındaki Nurdan Budak'ı kendisini aldattığı iddiasıyla Nilüfer ilçesi Hanımağa mevkisinde tabancayla başına ateş edekek öldürdüğü öğrenildi.

Daha sonra Budak’ın cesedini ormana gömen Bulut, ardından sevgilisi S.T. (27) ve çocukluk arkadaşı olan taksici K.A. (34) ile buluştu. S.T. ve K.A., Bulutu Balıkesir’in Gönen ilçesine bırakıp Bursa’ya geri döndü. 

Bir gün sonra Bursa'ya dönen Bulut, Nurdan Budak'ın ailesinin kayıp ihbarında bulunması nedeniyle polis tarafından ifadeye çağrıldı. Bulut'un ifadesinde Nuran Budak’ın kendisini aldattığını, bu yüzden aralarının kötü olduğunu, sevgilisine kaçmış olabileceğini söylediği öğrenildi.

Polis ekipleri çelişkili ifadeler veren Bulut'u çapraz sorguya aldı. Nurdan Budak'ı öldürdüğünü itiraf eden Bulut, gömdüğü yeri de gösterdi. 

Ekipler cesedi gömüldüğü yerden çıkardıktan sonra Kemal Bulut ile kız arkadaşı S.T., taksici K.A. ve kayınpederi V.B.yi gözaltına aldı.
 

Editör: Haber Merkezi