İstanbul’da 12 yıl önce 17 yaşındaki Münevver Karabulut’u vahşice öldüren ve tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar ederek ölen Cem Garipoğlu ile ilgili “Yaşıyor” iddiaları bir türlü gündemden düşmedi. Sosyal medya platformu Twitter’de yayınlanan iki fotoğraf karesi Cem Garipoğlu’nun yaşadığı iddialarını yeniden gündeme getirdi.

Gençlerin fotoğraflarını paylaşan Love Couples adlı twitter kullanıcısı ilginç iki fotoğraf karesini yayınladı. 5 Ekim günü yayınladığı fotoğraf karesinde lüks bir binanın balkonundan bulunan iki gencin samimi görüntüsü yer alıyor.

CEM GARİPOĞLU’NA BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Fotoğraf karesinde yer alan kişinin Cem Garipoğlu’na benzemesi dikkat çekiyor. Fotoğrafı gören birçok kişi 'Cem Garipoğlu değil mi? Cem Garipoğlu yaşıyor' yorumlarını yaptı. Yurt dışında çekildiği düşünülen bu fotoğraf karesindeki kişinin kim olduğu merak ediliyor.

CEZAEVİNDE İNTİHAR ETMİŞTİ

Cinayetin işlendiği 3 Mart 2009 gününden sonra 197 gün kaçan Cem Garipoğlu, 17 Eylül 2009 günü avukatıyla birlikte teslim olmuştu. “Çocuğa karşı, tasarlayarak, canavarca bir hisle ve eziyet ederek öldürmek” suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde de Silivri'deki kapalı cezaevindeki koğuşunda ölü bulunduğu idia edilmişti.

Editör: Haber Merkezi