Bunu insan da yapmaz, hayvan da!

Bursa'da dün saat 18.00 cevarında Nilüfer ilçesindeki Dobruca Mahallesi'ne 16 AGF 659 plakalı lüks bir otomobille gelen kimliği belirsiz kişi birden bire yol kenarında duran sokak köpeklerine tüfekle ateş etmeye başladı.

Kulaklarındaki küpeler nedeniyle sağlık kontrollerinin yapıldığı anlaşılan köpeklerden biri yere düştü. Cani yere düşen yaralı köpeği bu kez de başından vurarak öldürdü. Ardından da diğer köpeklere ateş etti, iki köpeği yaraladı.

Yaralanan köpekler acıyla ormana doğru kaçarken, şüpheli otomobiliyle kaçtı.

Silah seslerini duyup sokağa çıkan Ömer Faruk Karaalp, polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Köpeklerin vurulmasına çok üzüldüklerini belirten Ömer Faruk Karaalp, "Ben o sırada evdeydim. Birkaç el silah sesi duyunca hemen dışarı çıktım. Köpekler mahallenin köpekleriydi, buradaki herkes onları beslerdi. Bu olay bizi derinden etkiledi. Köpeğin öldüğünü görünce kahrolduk. İnsan neden böyle bir zalimlik yapar. Şüphelilerin bulunmasını istiyoruz. Polis ekipleri araştırmaya başladı" dedi.

Editör: Haber Merkezi