İstanbul’da sahibi olduğu eğlence mekânlarının çalışanlarına uyguladığı şiddetle gündeme gelen Şahin Şeker için 14 yıl hapis istendi.

Şeker ve tansiyon hastasıyım dedi, bahane uydurdu

İddianamede ilgili suç olarak “tehdit” “hakaret” ve “basit yaralama” suçları nedeniyle Şahin Şeker için 3 yıldan 14 yıla varana kadar hapis cezası istendi. Dorock XL adlı mekanın mülk sahibi Şeker, verdiği ifadede şiddet uyguladığı anları tamamen hatırlayamadığını belirtti. Yaşananlardan 50 gün sonra gözaltına alınan Şeker, savcılığa verdiği ifadede şeker ve tansiyon hastası olduğunu, bu nedenle şiddet uyguladığını bile hatırlamadığını söyledi.

Attığı tokadı hatırlamadığını söyledi

Olaydan sonra mekanın kapatıldığını belirten Şeker, işletmenin oğlu D. Şeker il M.A. tarafından idare edildiğini söyledi. Şeker "Bir anda öfkelendim. Gaye Akıl'ın yanındaki çocuğa tokat attım. Sonrasında olanları net hatırlamıyorum. Gaye'ye vurduğum anları hatırlamıyorum" ifadelerini kullandı. Akıl ise sırf ayağa kalkmadığı için kendisine tokat atıldığını söyledi. İstanbul 47. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılacak davanın ilk duruşması Haziran ayında gerçekleşecek.

Editör: Haber Merkezi