İzmir'de bir yemek fabrikasında çalışan Betül F., 2 çocuğunun olmasından sonra 2015 yılında eşinden ayrıldı.

Ardından aynı yerde çalışan Mert E. ile ilişki yaşarken hamile kaldı ve ikinci evliliğini yaptı.

Çocuğu olunca adını Bahar koyan Betül F., ailesi tarafından istenmediği Mert E. ile de anlaşamadı ve bir kez daha boşandı. Küçük kızının velayetini de babaya verdi.  Ancak küçük kız, annesi Betül ile kalmaya devam etti. 

Kızının babasından boşandıktan sonra da kavga ve tartışmalara devam eden Betül olay günü yine telefonla ikinci eşiyle tartıştıktan sonra yatak odasından aldığı tülbenti önce bağırmasın diye kızının ağzına tıktı. Ardından gözü dönen Betül F. kızının yüzünü yastıkla kapattı.

Nefessiz kalan küçük kız, bir süre sonra boğularak öldü. Olaydan sonra hiç bir şey olmamış gibi yatak odasından salona geçen Batül F. oturup çayını sigarasını içmeye başladı. 

O sırada eve gelen dede torununu cansız görünce Betül F.'ye ne olduğunu sordu. "Bilmiyorum, yatıyordu" cevabını alan Kemal E. küçük Bahar'ı alıp hastaneye götürdü. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ortaya çıkan vahşet sonrası gözaltına alınan ve cani anne, polis sorgusunda suçunu itiraf etti.

Polisin bile kanını donduran soğukkanlılıkla işlediği vahşeti tek tek anlatan cani anne Betül F. kızını boğarak öldürdükten sonra birkaç kez intihar girişiminde bulunduğunu ancak başaramadığını anlattı. Doktor raporu alındıktan sonra İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen cani anne, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. 

Editör: Haber Merkezi