Gaziantep'te babasının duvara astıktan sonra iki küçük kardeşinin gözleri önünde hortumla döve döve öldürdüğü 11 yaşındaki Ceylan A. gözyaşları arasında toprağa verildi.

Katil baba Müslüm Aslan’ın (33), geçen ay emniyete giderek, öldürdüğü kızının cinsel istismara uğradığını öne sürüp, ağabeyi N.A. ile arkadaşı M.K. ve A.Ö. ile eşi Rukiye Aslan’dan şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan 4 kişinin, ifadelerinin ardından emniyetten serbest bırakıldığı belirtildi.

Anlattıkları tüyler ürpertti

Cani baba Müslüm Aslan'ın 5 Mart günü emniyete giderek öldürdüğü kızının Ceylan’ın cinsel istismara maruz kaldığını öne sürüp, şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Aslan’ın o gün emniyette verdiği ifadede anlattıkları tüyler ürperticiydi:

"Ben 31 Mayıs 2019 tarihinde eşimi bıçakladığım için cezaevine girdim. 04 Kasım günü de tahliye oldum. 3 Mart günü kızım Ceylan bana başının döndüğünü söyledi. Neden olduğunu sorunca da bana, annesini, amcası N.A. ve M.K. ile birlikte çıplak gördüğü için amcasının kafasını duvara çarptığını söyledi."

"Bunun üzerine ağabeyi N.A’ya kızını neden darp ettiğini sorduğunda, diğer çocuklarla tartışıyordu, o nedenle vurdum dedi. Ben de olayı büyütmeden kızımı alıp evimize gittim.

Konuştuğumda kızım bana, "Baba sen cezaevindeyken amcam ve yanında bulunan M.K. ve A.Ö., bana cinsel istismarda bulundu. O süreçten bugüne kadar da kızımı tehdit ettikleri için söyleyememiş. İsmi geçen kişilerden de şikayetçiyim.” dediği ortaya çıktı.