Taze Çiçek, online olarak web sitesi ve mobil uygulaması üzerinde tasarım çiçeklerin satılmasını sağlayan firmadır. Türkiye’nin her yerinden sipariş alan firma, çiçeklerinize herhangi bir zarar gelmeden en kısa sürede teslim edilmesini sağlar. Herhangi bir yatırım almadan kendi emeği ile büyüyen firma, çiçekçilik konusunda çok yeni işlemlerin altında imzasını atıyor.

Taze Çiçek İle Sevdiklerinizi Mutlu Edin!

Sevdiklerinizi mutlu etmenin ve onlara değerli hissettirmenin en iyi yolu çiçek almaktır. Ancak alacağınız çiçeğin herhangi bir türde çiçekler olması değil, onlar için anlam ifade eden çiçekler olması gerekir.

Konsepte ya da hazırlanış çimine uygun olarak düzenlemeler yapan firma, sevdikleriniz için çiçek siparişi vermek istediğiniz amaca uygun düzenlemeler yapıyor. Çiçeklerin anlamlarına uygun birleşimler sağlarken onların son derece estetik görünmesini sağlıyor.

Hızlı bir şekilde teslimat sağlayan firma, mobil uygulama üzerinden verilen siparişlerde videolu mesaj iletimini dahi sağlıyor. Çiçekle ilgili aklınıza gelen ya da gelmeyen tüm hizmete firma aracılığı ile ulaşabilirsiniz. 

Birbirinden renkli, canlı ve taze çiçeklerden oluşan çiçek sepeti ile sevdiklerinizin mutlu olması için onlara küçük sürprizler yapın!

Taze Bitki İle Dekorasyonunuza Yeşillik Ekleyin!

Yalnızca çiçekçi olarak hizmet vermeyen firma günümüzde bitkiler için de uygun bir satış alanı bulunduruyor. Salon bitkileri, balkon bitkileri, ofis çiçekleri, iç mekan bitkilerinin yanında dış mekan bitkileri ve bahçe bitkilerine de ulaşım sağlayabilirsiniz.

Dilerseniz sevdikleriniz dilerseniz de kendiniz için siparişinizi oluşturabilir, kısa süre içerisinde hayalinizde olan çiçeğe ulaşabilirsiniz.

Firmanın Gelecekte Planladığı Çalışmalar

Kendini geliştirmeye adamış olan firma markalaşma yolunda farklı birçok hizmetin altına imzasını atmayı amaçlıyor. Taze Hediye hizmeti ile sevdiklerinize en uygun hediyeleri almanızı amaçlayan firma, hediyeler ile çiçeklerin uyumunu bir araya getirmeyi planlıyor.

Premium ve üst segmentteki hediyeleri kendi alanına uygun olarak sunmayı planlayan firmaların yenilikleri bu kadar ile kalmıyor.

Profesyonel olarak sunmayı amaçladıkları çiçekçilik hizmetinde ulaşılması zor ve lüks olan çiçekleri sizler ile buluşturmayı amaçlıyor. Böylece Türkiye üzerinde nadide olan çiçeklere dahi ulaşarak sizin için özel olan buketler hazırlatabilirsiniz.

Aradığınız tüm çiçek aranjmanına ve sevdikleriniz için özel buketlere ulaşmak için https://www.tazecicek.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Farklı kategorileri ve geniş ürün seçeneği ile dilediğiniz ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
 

Editör: Haber Merkezi