Bijuteri ürünlerini online hem uygun fiyata hem de yorulmadan toptan sipariş edebilirsiniz. Cihan Bijuteri, size 2000 çeşit ürün seçeneği sunar. Üstelik her hafta yenilenen ürün modelleri ile sürekli güncel takı seçeneklerine ulaşmanız mümkündür. Sürekli yenilenen ürünler, güncel, yeni ve zarif modellere müşterilerinizin ilgisini arttırır. Peki, toptan bijuteri modelleri arasında neler var?

Öncelikle kategori olarak bakarsanız ayna, hızma, küpe, bileklik, kolye, piercing olmak üzere farklı zevklere ve isteklere hitap eden çok sayıda ürün bulabilirsiniz. E-ticaret, butik mağaza, bir milyoncu ya da bijuteri olabilirsiniz. Her durumda toptan bijuteri siparişi vererek satışlarınızı hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Müşterilerinizin en beğendiği ve talebin fazla olduğu ürünleri ilk sırada sipariş vererek memnun müşteri sayınızı arttırabilirsiniz. Bitmeyen stoklarınızla gelen müşterilerinize her zaman onların en çok hoşuna gidecek takı modelleri sunabilirsiniz. Zarif, gösterişli, sade, şık, lüks hatta bazen biraz serseri ya da serbest tarzlara da hitap etmek isteyebilirsiniz.  

Cihan Bijuteri ile Zengin Takı Seçenekleri

Takıp takıştırmayı ve her zaman farklı olmayı seven müşterileriniz için onlara en güncel modelleri sunun. Cihan bijuteri farkıyla rengarenk, gösterişli, mix taşlı ince mıknatıslı bileklik modellerine sahip olabilirsiniz. Özellikle de doğal taş sevenler için farklı renklere sahip taşlı kolye seçenekleriyle dükkanınızı donatabilirsiniz.

En özel ve güzel toptan bijuteri modelleri arasında farklı tarzıyla en dikkat çekenler arasında dolama taş mıknatıslı bileklik ön plana çıkar. Ayrıca ince çift taş sıra bileklikler, mıknatıslı birleşme kulpu, kalın yapısı ile leopar sevenler için harika seçeneklerden bir diğeridir.

En şirin meyve küpe seçeneklerine göz attığınızda bir çift kirazın küpede ne kadar tatlı durduğunu rahatlıkla fark edebilirsiniz. Zirkon taş küpe seçeneklerinde tek taşlı, sallanan 3 figürlü küpe seçenekleri gibi değişik modelleri görmek mümkündür. Set halinde farklı figürlere sahip küpe modelleri de her gün farklı takıp takıştırmak isteyenler için güzel bir seçenektir.

Dükkanınızda bunun gibi ne kadar çok farklı ve çeşitli ürün bulunursa müşterilerinizin sizi tercih etme olanağı da o kadar fazladır. Hem uygun ücrete hem de çok çeşitli seçeneğe aynı adresten ulaşabilirsiniz.

Bileklik, küpe ve kolye seçeneklerinden kendinize uyumlu bir set oluşturmayı da düşünebilirsiniz. Cihan Bijuteri ürünleri arasında sadece küpe için 4 ayrı alt kategori bulunur. Hepsine göz atıp toptan bijuteri siparişi oluşturabilirsiniz. Şimdi birbirinden şık ve yaratıcı şekillerde tasarlanmış küpe seçeneklerine https://cihanbijuteri.com/kupe adresinden hızlıca ulaşabilirsiniz.

Uygun Toptan Bijuteri Modelleri

Farklı yaş aralığında genç ve ruhu genç birçok kişi için en şık ve en havalı takı seçeneklerini bir arada bulabilirsiniz. Uygun toptan bijuteri siparişi ile kadınların çılgın ve enerjik yapısını yansıtan fosforlu kolye seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Best friends kolyelerle çocukların arkadaşlık ilişkilerini pekiştirecek güzel sürprizler için vitrininizde yer açabilirsiniz.

Doğal taş kolyelerle günlük giyimi tamamlayıcı, şık kombinler oluşturulmasına yardımcı olabilirsiniz. Her modelde takı seçeneği için dükkânınızda bir raf oluşturabilir, süslenmeyi ve kendine bakmayı seven herkes için ilgi çekici modelleri bir arada bulundurabilirsiniz.

Ruh hallerine, karakterlerine, yaş gruplarına göre farklı seçimler yapabilecek olan kişiler için her zaman en özel modelleri tercih edebilirsiniz. Unutmayın ki her insan çok özeldir, bu özelliğe uygun olarak kendi ruh hallerine uyumlu takıları seçmeyi severler.

Toptan bijuteri modelleri arasında çok özel seçeneklerden bir tanesi de taş point kolye olarak öne çıkar. Ucu sivri aşağı doğru uzun, siyah zincire sahip farklı renk taş seçenekleri olan bu kolye modeli, zarafetten vazgeçmeyen kadınlar için uygun bir tercihtir. Ayrıca günlük giyimde şık olmayı sağlayacak modellerden bir tanesidir.

Bir başka güzel ve zarif seçenek ise his taşı kolye modelidir. Bu kolye türünde ince bir zincir ve zincirin ucunda yer alan oval bir taş bulunur. Taş için birkaç farklı renk seçeneği mevcuttur. Çelik kolye seçenekleri kalın zincir yapısı ile özellikle erkeklere hitap eder. Takı seven erkekler için çelik kolye modelleri en güzel tercihlerden biridir.

Toptan Bijuteri Fiyatları

Zincirli zirkon kolye, hayat ağacı kolye gibi çok çeşitli kolye seçeneği, makyaj aynası, hızma gibi her türlü takı Cihan bijuteri farkıyla kapınıza gelir. Takıyı seven birçok kişi, yüksek fiyatlardan şikayetçidir. Ancak uygun fiyata toptan bijuteri alışverişi ile müşterilerinize uygun ücretten satışlar yapabilirsiniz.

Minimum alışveriş tutarı 250 TL olan toptan bijuteri siparişi ile mağazanıza her zaman en güncel modelleri sipariş edin. Dünyadaki takı modasına uygun sürekli güncellenen yeni takılarla müşterilerinizi hayran bırakacak yeni modellere sahip olun. Böylece onların sürekli aklında kalabilir, her yeni takı ihtiyacında tekrar dükkanınıza uğramalarını sağlayabilirsiniz.

Bunun için Cihan Bijuteri tarafından her hafta yenilenen zengin ürün seçeneklerine göz atabilirsiniz. Ürün yelpazenizi pirinç, doğal taş ve zirkon taş gibi şık malzemelerden yapılmış ürünlerle donatırsanız müşterilerinizin kalbini daha çabuk kazanabilirsiniz.

Rakiplerinizden daha önde olmak, müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmak için her zaman en güncel modellere sahip olduğunuzdan emin olmalısınız. En şirin en alımlı en sade ya da en gösterişli modellerle farklı tarzlara sahip birçok müşterinin gönlünü çelebilirsiniz. En kaliteli toptan bijuteri modelleri için şimdi https://cihanbijuteri.com/ adresinden sipariş verin!   

Editör: Haber Merkezi