Ankara'daki fırtınada inşaattaki beton kalıplarının üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 21 yaşındaki Hacettepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Taha Öztürk için Ahmet Efendi Camisi'nde tören düzenlendi.

ÜNLÜ OYUNCU GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Cenaze törenine, baba Zeki, anne Neslihan Öztürk, Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Fatih Öztürk ile çok sayıda aile yakını ve okuldan arkadaşları katıldı. Baba Zeki Öztürk, cenaze sonrası taziyeleri kabul etti. Törende baba Öztürk, Taha'nın kuzeni olduğu öğrenilen Fatih Öztürk ve okul arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Taha Öztürk, ikindi sonrası kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

ŞANTİYEDEKİ İLK İŞ GÜNÜNDE VEFAT ETTİ

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde önceki gün öğle saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle bir inşaatta kolon kalıplarının devrilmesi sonucu stajyer mühendis Taha Öztürk, hayatını kaybetti. Kaldırıldığı hastanede tüm uğraşlara rağmen hayatını kaybeden stajyer mühendis Taha Öztürk'ün Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi olduğu ve Hacettepe üniversitesi Amerikan Futbol takımı oyuncusu olduğu öğrenildi. Ayrıca, hayatını kaybeden Taha Öztürk'ün staj hayatına başladığı inşaatta ilk iş günü olduğu ortaya çıktı.

Editör: Haber Merkezi