Cuma namazı bugün kılınacak mı sorusu milyonlarca müslümanın aklını karıştırıyor. Konu ile ilgili Diyanet işleri başkanlığından açıklama geldi. Bu açıklama sonrasında cuma namazı iptal edilecek mi sorusu ortadan kalktı

Cuma namazı bugün kılınacak mı?

İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi illerde cuma namazı bugün kılınacak mı sorusu gündemi oluşturuyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Güçlü, Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal medyada çıkan "Cuma namazı kılınmayacak" iddialarına ilişkin olarak, "Cuma namazının kılınmaması gibi bir durum söz konusu değildir. İtibar edilmemesi istirham olunur." açıklamasında bulundu.

Bu açıklamadan sonra milyonlarca vatandaş cuma namazı iptal edilecek mi sorusuna yanıt buldu.

Cuma namazı bugün kılınacak mı? Cuma namazı iptal edilecek mi?

Cuma namazı saat kaçta?

Mübarek 3 aylara girileli 18 gün olurken Türkiye yeni bir cuma gününe uyandı. Koronavirüs paniğinin yaşandığı şu günlerde cuma namazı iptal edilecek mi, cuma namazı bugün kılınacak mı gibi sorularda gündemi meşgul etti. Diyanet'in cuma namazı iptali açıklamasından sonra olaylar açıklığa kavuştu. 

Cuma namazının iptal edilmemesinin ardından Diyanet'in 13 Mart tarihli takvimine göre cuma namazı İstanbul'da 13:19'da, Ankara'da 13:03'te, İzmir'de 13:26, Bursa'da 13:18'de kılınacak.
 

Editör: Haber Merkezi