İstanbul Eyüpsultan'da boşanma aşamasında olduğu eşi Ahmet Özdemir'den ayrı yaşayan Nuran Özdemir'in yanında kalan 9 yaşındaki oğlu koronavirüse yakalandı.

Bu durumdan eşini sorumlu tutan Ahmet Özdemir, eve geldi. Yaşanan tartışmanın ardından Ahmet Özdemir, eşini darp etmeye başladı. 

Bu sırada Nuray Özdemir'in masanın üzerindeki bıçağı alarak eşine sapladığı iddia edildi. Göğsünden yaralanan ve çağrılan sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Ahmet Özdemir, hayatını kaybetti.

Polis ekiplerince göz altına alınan Nuran Özdemir'in emniyetteki ifadesinde "Boşanma sürecinde olduğumuz için, çocuk bende kalıyordu. Çocuk bir süre önce Koronavirüse yakalandı tedavisi de devam ediyor. Çocuğun virüsü kapmasından beni sorumlu tuttu eve geldi ve beni darp etmeye başladı. Masanın üzerindeki bıçağı alıp korkutmak için salladım. Öldürmek amacım yoktu" dediği ileri sürüldü. Nuran Özdemir, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan olay sırasında Nuran Özdemir'in yeğeni A.B. (23)'ünde evde olduğu ve ifadesinde; "Ahmet Özdemir teyzemi darp etmeye başladı, ben korktum banyoya kaçtım. Çıktığımda olay gerçekleşmişti" dediği öne sürüldü.