Minimal ve klasik tasarımlardan ilham alınarak, havada temas etmeden duran ve neredeyse hiç sürtünme olmayan tasarım harikası Flyte, Türkiye’ye ilk kez Eren Güney ile geldi. Flyte’ın genç girişimcisi; tasarlanan tüm ürünlerin yerçekimini altüst ettiğini, manyetik levitasyon ve kablosuz elektrik akımıylada  ampullerin boşlukta kablusuz yandığını ve hayalinizde olan her türlü minimal tasarımın yapılabileceğinin altını çiziyor.

Enerji tasarrufu sağlayan LED ampullerin, dekorasyon dünyasına kattığı muhteşem dekorasyon fikirleri Flyte ile gerçek olurken; Nikola, Manhattan, Royal ve Buckminster olarak dört farklı grupta tasarlanan ampuller hem dekorasyonunuza hava katıyor hem de yaydığı ışık sayesinde huzur bulmanıza olanak tanıyor.

Her geçen gün popülerliğini giderek artıran ve dekorasyon dünyasında hızla özel bir trend haline gelmeye başlayan Flyte, büyük bir ilgi görürken, tasarımların hayal gücünüzle sınırlı olduğunu söyleyen Eren Güney ise; tasarımlarına her geçen gün yenisi ekleyerek, her kesime hitap eden tasarımlarla, dekorasyon dünyasındaki ezberleri bozacaklarını söylüyor.

Sadece ampul tasarımlarından oluşmayan dekorasyon fikirleri arasında, zamanı görselleştirmenin eşsiz bir yolunu gösteren küre saat ise, görenleri büyülüyor. Genç CEO Eren Güney; akıllı ve ilham verici ürünler yaratmanın ötesinde, hayal gücünün sınırlarını zorlayıcı ürünlerle, dekorasyon anlayışını değiştireceklerinin altını çiziyor. Birinci sınıf bileşenlerin, en özel tasarımlarla ilham alınarak oluşturulduğu ürünler, yerçekimine meydan okurken; enerji tasarruflu LED ampullerin havada dururken, yumuşak ve sıcak ışık yaymaları, insan psikolojisini de daha dingin hale getiriyor.

Sanatı teknoloji ve minimalist tasarımlarla donatarak oluşturulan ikonik ürünler; 2 cm ile 20 cm yüksekliğe çıkarılabiliyor. Aynı zamanda ağırlık bakımından da 50 gr’dan 15 kg’a kadar ağırlık tasarlanabiliyor. Özellikle ampullerin sıklıkla tercih edildiği dekorasyon fikirlerinde, ev ya da işyerlerinde kullanabileceğiniz, dekorasyon bakış açınızı değiştirecek ampulleri kullanmak ise oldukça kolay. Tek dikkat edilmesi gereken, doğru teknikle ürünlerin manyetizma üzerine yerleştirilmesi.

Tabanın ortasına yerleştirilen ve insana hafif bir serbest bırakma hissi uyandıran ürünler, manyetik alan sayesinde, otomatik olarak konumunu ortalamaktadır. Genç CEO Eren Güney, aynı zamanda Flyte bayilik almak isteyenler için de firmanın başvurularının açık olduğu ve isteyenlerin bu teknolojiyi satarak Flyte ailesine katılmanın mümkün olduğunun altını çiziyor.

Flyte CEO’su Eren Güney’den önemli bir mesaj var:

https://www.flyte.com.tr/

Editör: Haber Merkezi