İzmir'de meydana gelen şiddetli depremde İzmir İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Seha Yüksel'in eşi Burcu Yüksel ile çocukları Ege Ilgaz Yüksel ve Dila Yüksel de enkaz altında kalarak yaşamını kaybetti. 

Türk Tabipleri Birliği'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Bugün meydana gelen depremde İzmir Tabip Odası genel sekreteri arkadaşımızın eşi ve 2 çocuğunu yitirdiğimizi üzüntü ile öğrendik. Acımız tarifsiz. Hepimizin başı sağolsun.  Depremde yakınlarını kaybeden acılı ailelere başsağlığı ve sabır, yaralananlara iyilik diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Enkaz altında kalarak yaşamını yitiren Ege Ilgaz Yüksel’in Beşiktaş Bilim ve Sanat Merkezi robot takımının kaptanı olduğu, mekanik ve elektronik alanında sayısız dereceleri olduğu belirtildi.

İstanbul Erkek Lisesi Müdürü Fatih Güldal, “Sevgili dostlar İzmir’de enkaz altında kalan öğrencimiz Ege Ilgaz’ımızı, kardeşini ve annesini maalesef kaybettik. Allah mekanlarını cennet etsin. Babasına sabırlar diliyorum. 3 kişiyi kaybetmek çok zor. Rabbim ona güç kuvvet versin. İEL camiasının başı sağolsun” diyerek acı haberi duyurdu.

İzmir Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulu’ndan yapılan açıklamada ise, “Ege Denizi’nde gerçekleşen deprem sonucunda İzmir Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulu mezunumuz Ege Ilgaz Yüksel, kardeşi eski öğrencimiz Dila Yüksel ve kıymetli annelerinin vefatını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Tevfik Fikret ailesi olarak başta öğrencilerimizin kıymetli babaları Dr. Nuri Süha Yüksel olmak üzere yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz” denildi.

Editör: Haber Merkezi