Kafkas asıllı genç moda tasarımcısı ve tanınmış kişi Dinçer Kosovalı, ‘Bonesmen’ markası adı altında Afrika’daki ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet yardımı yaptı. Tamamen Dinçer Kosovalıya ait tasarımları olan Bonesmen dünyaca tanınmış ünlüler tarafından tercih ediliyor. Kendini kısa zamanda hızla duyuran Bonesmen, birçok kıtada satış yapmayı başarmış durumda. Sonolarak Rusya pazarına giriş yapan Dinçer Kosovalı; “ürünlerimizin bütün dünyadaduyulmasını ve giyilmesini istiyorum dedi.”

Global bir değer kazanmış markanız neden Afrika da?

Dinçer Kosovalı; “Bu markayı yaratırken elit bir kitleye hitap etmeyi hedeflemiştim. Belli bir kitleye ulaştıktan sonra aslında markamızın birçok insanın üzerinde olması gerektiğini düşündüm. Çünkü ürünlerimiz pahalıydı ve herkes alamıyordu. Bende buna farklı bir çözüm düşünerek, sezon sonu kalan ürünlerimizi ücretsiz bir şekilde giymek isteyen rastgeleseçilmiş insanlara göndermeye başladım. Neden Afrika diye sorarsanız tüm dünyanın dabildiği gibi gerçek ihtiyaç sahipleri bu coğrafyada yaşıyor. Onların mutluluğu bana daha çok inanç veriyor.” dedi.

Buna benzer başka yardımlarınız var mı?

Bu soruya ise Dinçer Kosovalı şu şekilde cevap verdi; “Elbette var. Biliyorsunuz ki dünya çok büyük bir trajedi olan Covid-19 döneminden geçmekte. Bizde bu hastalığın en büyük etkilenen sektörü olarak birçok önlem almışbulunmaktayız. Tesislerimizde üretmiş olduğumuz cerrahi maske ve koruyucu kıyafetleri başta kendi ülkemize ve daha sonra birçok ihtiyaç sahibi ülkeye hibe olarak dağıttık.”

Editör: Haber Merkezi