House ve Elektro müzik tarzının DJ performansına yerleştirilmesi ile ortaya çıkan bu tarz dinleyicileri memnun etmeye devam ediyor. DJ performanslarının son senelerde bu derece popüler olmasının temel öncüleri arasında da Uzdu bulunuyor. Özellikle şarkıların remix yapılması ve gençlere hitap eden bir hale getirilmesi konusunda Uzdu’nun öncü isim olduğunu belirtmek yanlış olmayacaktır!

Yeni Albüm Hayran Bırakıyor!

Dj Orhan Uzdu tarafından hazırlanan yeni albüm Phoenix ile müzik piyasası hareketlilik kazanmıştır. Hazırlanan her bir parçada sanatsallık ve hızlı soundun bir araya geldiğini görebilirsiniz. Uzdu eğlendirirken aynı zamanda kişilerin kulaklarının pasının silinmesi için özel bir performans sergielemektedir. Bu eşsiz deneyimi siz de Uzdu'nun sahne aldığı yerlerde edinebilirsiniz. Sunulan müzik kalitesi dinleyenleri mest etmeye devam ediyor. 21 yaşında DJ performansları sergilemeye başlayan bu ismin kariyerinin en önemli meyvelerinden biri de bu albüm olmuştur. Hala dinlemediyseniz kendinizi daha fazla bu harika sounddan mahrum bırakmayın!

Enstrüman Yeteneği Büyülüyor!

Uzdu sadece DJ performansları alanında değil aynı zamanda enstrüman performansları ile de göz doldurmaktadır. Birçok enstrümanı harika bir yetenek sergileyerek çalmaktadır. Şarkılarını dinlediğiniz ya da sahnesine şahit olduğunuz zaman bu muhteşem ses kalitesini siz de fark edeceksiniz. Piyasada bu derece farklı müzisyen varken son dönemlerde Uzdu’nun popülerlik kazanması ve beğeni toplaması asla bir tesadüf değil: Başarı!

Müzik Sektörüne Yeni Giriş Yapan Kişilere DJ Olma Yolunda Tavsiyeler!

House ve Elektro alanının lider isimlerinden biri olan Uzdu genç müzisyenlere ve DJ performansı alanında yer edinmek isteyen bireylere yol gösteriyor! Bu alanda dikkate alınması gereken en önemli unsur müzik sektöründeki trendlerin takip edilmesidir. Sadece ulusal gelişmeler değil global manada müzik alanında hangi trendlerin yaygın olduğunu da incelemeniz tavsiye ediliyor. Uzdu işin sanatsal boyutundan asla vazgeçilmemesini tavsiye etmektedir. Sanatsal boyutun ikinci plana atılması durumunda kişilerin kariyerlerinde istedikleri noktaya gelmesinin oldukça zor olduğu Uzdu’nun vurguladığı noktalardandır!

Editör: Haber Merkezi