Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, Sakarya’da 18 yaşındaki Elif İremnur Kalyon ile Antalya’da 18 yaşındaki Sıla Yılmaz’dan iki gündür haber alınamadığı belirtilerek gören veya bilgisi olanların polise haber verilmesi istendi.

İKİSİ DE 18 YAŞINDA

Sakarya’da oturan Elif İremnur Kalyon’un en son Çark Caddesinde görüldüğü ve üzerinde gri şort ile kısa penye bulunduğu belirtildi. Görenlerin 155’in arayarak bilgi vermesi istendi. Diğer kayıp vakası ise Antalya’da yaşandı. Kepez’de oturan 18 yaşındaki Sıla Yılmaz’dan iki gündür haber alınamadığı belirtildi.

Genç kızın öncesi gün sabah saat 09.00’dan bu yana haber kayıp olduğu, 1.75 boyunda ve 55 kilo ağırlığında olduğu ifade edildi. Sıla Yılmaz’ı gören veya duyanların, 545-545 74 07 nolu telefona haber vermeleri istendi. Sıla Yılmaz’ın kayıp haberini Buse adlı kuzeni sosyal medya hesabından duyurdu.

HAYATTA OLARAK BULUNSUNLAR TEMENNİSİ

Öte yandan iki genç kızın kaybolması üzerine sosyal medya adeta ayağa kalktı. Genç kızların bulunması için gerekli adımların hazla atılması, telefon ve kamera kayıtlarının acilen incelenmesi istendi. Yapılan yorumlarda dün vahşi bir şekilde öldürülen üniversite öğrencisi, 21 yaşındaki Azra Gülendam ve benzeri cinayeti nedeniyle toplumsal olarak büyük bir endişe yaşandığı, bu olayların tekrarlanması korkusunun hakim olduğu belirtildi. Yapılan yorumların çoğunda genç kızların canlı olarak bulunması temenni edildi.

Editör: Haber Merkezi