Cildinizi besleyen aynı zamanda kusursuz görünmenizi sağlayacak en iyi aydınlatıcı markaları, uzun süre kullanabileceğiniz seçeneklerden biri olabilir. Markanızı seçerken beklentilerinizi karşılayacak kapatıcı ve aydınlatıcılar için paraben içermeyen özellikleri dikkate almalısınız. En iyi markaları sunarak kesfeet.com ekibi olarak biz de size özel aydınlatıcı markalarından ve serilerinden bahsetmek istedik.

En İyi Aydınlatıcı Markaları Hangileri?

Dünyada starların kullandığı markalardan biri M A C markasıdır. Hem fiyatı hem de performansı açısından oldukça mükemmel olan marka, cildin beslenmesini, yağlı bir doku bırakmadan ışıltılı görünmesini sağlamaktadır. Ardından L’Oreal Lumi markasını da tercih edebilir, aydınlatıcı kalem modelini fiyat açısından da iyi karşılayabilirsiniz. En iyi aydınlatıcı markası olarak;

  • Pastel Moon Light Likit aydınlatıcı fiyat ve performans açısından önerilenler arasındadır.
  • Revlon Photo Ready aydınlatıcı az duyduğunuz ama memnun kalacağınız özellikler sunar.
  • Paraben içermesin ve doğal görünsün diyorsanız sizin markanız Yves Rocher aydınlatıcı olabilir.
  • Uygun fiyat ama iyi performans için en ideal seçenek The Bal Manizer olacaktır.

En Çok Kullanılan Aydınlatıcılar

Türkiye’de en çok tercih edilen ve cilt yapısına göre de hayal kırıklığına uğratmayan modeller arasında Loreal lumi serisi beklentileri karşılamaktadır. Ardından hem kuaförlerin hem de bilindik makerların kullandığı isim The Body Shop Honey Bronze aydınlatıcı modeldir.

Cilt renginize ve yapınıza göre tercih edeceğiniz en iyi aydınlatıcılar, sizin için özel ürünler arasında toplanmış, paraben içermeyen tasarımlarla karşınıza çıkacaktır. Tabi ki o isimlerden biri doğal, ışıltılı ve bronz bir görünüm için Yves Rocher markasının sunduğu aydınlatıcılardır.

En Uygun Fiyatlı Aydınlatıcılar

50 TL’den fazla veremem diyenler için yaz ve kış aylarında cildinizi güzelleştirecek aydınlatıcılar arasında Pastel markasının Moon Lıght serisini bulabilirsiniz. Kremsi bir yapıyla karma ve yağlı ciltler için önerilen ve ucuz bir fiyata sahip olan Essence Soo Glow aydınlatıcı da tercih edilebilir.

Yağlı cilt görünümü istemiyorsanız ve pudralı frehs bir görünüm istiyorsanız, mutlaka iyi markaları tercih etmelisiniz. Bronz ve açık tenler için Honey Bronze serisi de beklentilerinizi karşılayacak doğal yansıma sunacak uygun fiyatlı modellerdir.

Editör: Haber Merkezi