Kaliteli, konforlu ve lüks Türk havlularına ulaşmak için MTCLinen Tekstil en doğru adrestir. Denizli’de üretim yapan firmamız, en kaliteli malzemeleri büyük bir ustalıkla kullanıyor ve Premium kalitede Türk havlusu koleksiyonları hazırlıyor. Bu özel ürün modellerimiz için toptan sipariş verilebiliyor. Türk havlularında maksimum kaliteye ulaşmak için en yüksek teknolojileri kullanıyoruz. Alanında uzmanlaşmış ekipler ile üretim sürecimizi tamamlıyor ve sizlere bu yüksek kaliteyi en uygun fiyatla sunmaya özen gösteriyoruz.

Kalitemizi sadece ürettiğimiz her bir tasarım kanıtlamıyor. Aynı zamanda ABD’de ‘Americansoftlinen’ markası altında en çok satan ürünler firmamızın üretimidir. Sadece bu gerçek dahi kalitemizin en net göstergelerinden biri oluyor. Hem teknik altyapımız hem de kullandığımız alt yapı ile bilgi ve teknoloji çağına ayak uyduruyoruz. MTC Linen olarak kurulduğumuz günden bu yana öncelikli amacımız en yüksek kalite ve % 100 müşteri memnuniyetidir. Ülkemizde ve dünyanın pek çok farklı ülkesinde uluslararası standartlarda üretim yaparak yüksek kalitede hizmet anlayışına yepyeni bir soluk kazandırmaya devam ediyoruz.

Geniş ürün gamına sahip olmamız, kaliteden ödün verdiğimiz ya da vereceğimiz anlamına gelmiyor. Yeni nesil teknolojilerin çok yakın takipçisiyiz ve bu teknolojileri alt yapımıza kazandırmaya devam ediyoruz. Bu sayede sürekli olarak yenilikçi bir anlayışla üretimlerimize devam edebiliyoruz. Yaratıcı bir üretim sürecine sahip olmamız ise en kaliteli ürün modellerini sizlerle buluşturmamızı sağlıyor.

Firmamız MTCLinen Bathroom, Towel, Bathrobe, Bath Mat, Bath Rug, Peshtemal gibi ürün gruplarında güvenilir hizmet sunmaktadır. Banyo tekstili ürünleri ihtiyaçlarının karşılanması için tüm işletmeler, ürün satışı yapan mağazalar, oteller firmamıza toptan siparişlerini iletebilir. Renk, ebat, yoğunluk ve desen seçimlerinde bulunabilmenizi sağlıyor ve böylelikle siparişlerinizi kişiselleştirmenize de olanak tanıyoruz. İstenen her yoğunlukta banyo kilimi, banyo paspası, bornoz, havlu, banyo halısı, plaj havlusu, bebek grubu tekstil ürünleri, mutfak havluları, peştamal çeşitleri üretebiliriz. Toptan siparişler ve ürün gruplarımız hakkında daha fazla bilgi almak için iletişim sayfamız üzerinden de bizimle iletişime geçebilir, internet sitemiz üzerinden ürünleri inceleyebilirsiniz. Tüm sorularınızı yanıtlamaktan memnuniyet duyarız.

ABD’de en çok satışı yapılan Türk havlusu çeşitleri firmamızın ürünleridir. Tüm üretim sürecimizi titizlikle takip ediyor olmamız ve alanında uzmanlaşmış ekiplerle üretim yapmamız, % 100 memnuniyet kazanmamızı da sağlıyor. Üretimin hiçbir aşamasında kaliteden ödün vermiyoruz. Tüm üretim aşamaları düzenli olarak kontrolden geçiriliyor ve böylelikle yüksek kalitede ürün beklentisini karşılayan tasarımlar hazırlayabiliyoruz.

Denizli’de üretim yapan firmamız, havlu çeşitlerinde yüksek emicilik ve çabuk kuruma özelliğine de önem veriyor. Kullandığımız pamuk çeşitlerini büyük bir özenle seçiyor ve hızlı kuruyan ürün grupları hazırlamayı başarıyoruz. Banyo paspası, banyo halısı ve banyo kilimi çeşitleri de yüksek emicilik özelliğinin yanı sıra hızlı kuruma özelliğine de sahiptir. Bu sayede tekstil ürünlerinin uzun süre ıslak kalmasından kaynaklanabilecek kötü koku oluşumu, bakteri üremesi gibi problemler henüz ortaya çıkmadan önlenmiş oluyor. Müşterilerimizin memnuniyetine önem verdiğimiz kadar doğaya da büyük önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Sadece doğal ürünleri üretim sürecimize dahil ediyor olmamız, doğaya verdiğimiz önemden ve çevre dostu bir firma olmamızdan kaynaklanmaktadır.

Türkiye’nin önde gelen toptan banyo tekstili üreticilerinden biri olarak farklı ebat seçenekleri sunmaya devam ediyoruz. Büyük ya da küçük tüm alanlarda kullanıma uygun olan banyo tekstili ürünlerini, mutfak tekstili ürünlerini geniş ürün koleksiyonlarımız içerisinde bulabilirsiniz. Bununla birlikte toptan siparişlerinizde de özel ölçü taleplerinde bulunabilir ve talepleriniz doğrultusunda istenen adette üretim yapmamızı sağlayabilirsiniz. Türk havlu sektöründe lüks ve kaliteli ürünler hazırlanan önde gelen şirketlerden biri olan MTC Linen olarak % 100 hakiki Türk pamuğu kullanarak yeni ürünleri kullanıma sunmaya devam edeceğiz. Satış yapan tüm firmaların toptan havlu tedarikçisi olmaya hazırız. Daha fazla bilgi için bizimle irtibata geçmeniz yeterli olacaktır.

Editör: Haber Merkezi