Eski evinizden yeni bir eve taşınma planları yapıyorsanız evden eve nakliyat hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Ancak eşyalarınızın hasarsız ve güvenli şekilde taşınması, nakliye hizmetlerinde oldukça önemlidir.

Destan Nakliyat Evinizin ya da ofisinizin taşınma ve eşyaların ambalajlama işlemleri oldukça korkutucu olabilir. Muhtemel olarak sürecin stresi ve zaman alıcılığı da herkes tarafından bilinir. Her bir eşyanın özenli şekilde paketlenip, uygun şekilde etiketlenmesinin ardından, geriye kalan sadece hafif ve ağır eşyaları taşımaktır.

Bu noktada devreye profesyonel ve kaliteli şekilde çalışan Ankara evden eve nakliyat firmamızdan alacağınız hizmetlerdir.

Taşınma Sürecinde Ağır Eşyalar Nasıl Taşınır?

Hafif eşyaları taşımak oldukça kolay olmasına rağmen, ağır eşyaların taşınması hem yorucu hem de zorludur. Şifonyerler, kanepeler, masa ve koltuklar gibi eşyalar hem ağır hem de hantal olan eşyalardır.

Bu eşyaların taşınması zor olmakla birlikte; gücünüz, kabiliyetiniz ve uygun ekipmanınız olmadığı sürece, önemli güvenlik riskleri oluşturur. Bu yüzden ev taşıma hizmetlerimiz içinde sunulan asansörlü evden eve nakliyat hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Ağır kaldırmak güvenlik riskleri oluşturur;

  • Doğru ve yardımcı elemanlar kullanılmadan yapılan ağır yük taşımalarında kemik kırılmaları oluşabilir.
  • Derin kaslarda morarmalar, kalpte hasar ya da zorlanma görülebilir.
  • Küçük ya da orta şiddetli kesik ya da yarıklar oluşabilir.
  • Yorgunluğa bağlı denge kaybı ya da baş dönmesi ve halsizlik oluşabilir.

Konusunda uzman ve deneyimli elemanlarımız; yıllardır gerçekleştirdikleri ağır yük kaldırma işlemleri ve kullandıkları yardımcı alet ve edevatlar sayesinde, ağır yükleri hafifletmekte ve bu tür sorunlarla karşılaşmadan, evinizi ya da ofisinizi taşımaktadır.

Profesyonel Taşımacılık Hizmetleri Nasıl Sunulur?

Destan Nakliyat  Evden eve nakliyat hizmetleri son derece profesyonel ve kaliteli şekilde yürütülür. Ağır mobilyaların kaldırılması söz konusu olduğunda, beceri ve deneyimin yanında; yetkin ve sağlam gövdeli taşıyıcıların da bulunması gerekir.

Ev taşıma sürecinde hantal eşyaların güvenli şekilde taşınabilmesi için;

  • Kaldırma kayışları kullanılır.
  • İki ya da dört tekerlekli araçlar kullanılır.
  • Profesyonel kalitede sırt destekleri, ağır iş eldivenleri ve rampalar kullanılır.

Profesyonel ev taşıma hizmeti veren firmamız; her türlü önlemi alırken, eşyaların taşıma ve yeni yerine yerleştirme sürecinde, eşyaların güvende tutulması önemlidir. Bu yüzden hizmet veren elemanlarımız, konusunda uzman ve deneyimli kişilerden tercih edilir.

Destan Nakliyat Profesyonel Taşıma Firmasına Ödeme Ne Zaman Yapılır?

Ankara asansörlü nakliyat firmamız ile çalışmaya karar verdiğinizde, ödeme yöntemlerinin ve ödemenin ne zaman yapılacağı konusu merak edilebilir. Yaptığı hizmetleriyle ön plana çıkan ve her bir işine özenli şekilde başlayan firmamızda kredi kartı ya da nakit ödeme sistemi bulunur.

Nakliye firmalarının çoğunda, taşınmadan önce en az 7 gün bekleme süresiyle beraber ödemenin tamamı peşin olarak istenir. Taşıma fiyatları ve ödeme seçenekleri konusunda, ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Asansörlü Nakliye Araçları Nerelerde Daha Kolay Kullanılır?

Dikdörtgen kutu şeklinde olan asansör kabinleri, yanlarından açılarak daha geniş hale getirilir ve daha fazla eşyanın taşınmasına olanak tanır. Ray sistemiyle çalışan ve hidrolik sistem ile yukarı doğru raylı sistemi harekete geçiren bir mekanizmaya sahip olan asansör araçları kullanabilmek için, çevrenin ideal şartlarda olması gerekir.

  • Asansör vinçlerinin rahat inip çıkabilmesi için, elektrik tellerinin olmaması gerekir.
  • Taşınma işleminin gerçekleştirileceği binanın cephe olarak uygun olması gerekir.
  • Asansör sistemi; zemine kadar inen pencere ve balkonlara kurulamaz.
  • Aracın trafiği kapatmaması da araçların sağlıklı gelip geçmesi için önemlidir.

Ankara asansörlü nakliyat hizmetimizden yararlanabilmeniz için; ilk olarak bina ve çevresini kontrol ederek, asansör taşımacılığına uygun olup olmadığını tespit edebiliriz.

Asansörlü Taşıma İşlemlerinde Ne Tip Araçlar Kullanılır?

Asansörlü evden eve nakliyat hizmeti alırken, ne tip araç kullanılacağı, aracın boyutu, eşyalarınızın boyutuna ve sayısına bağlıdır. Bu yüzden eviniz incelenirken, ne boyutta bir aracın daha doğru olacağı, bu özelliklere bağlı olarak belirlenir.

Bunun yanında hizmetinden yararlanacağınız firmanın taşınma işlemleri için sundukları araçların boyutu ve sayısını bilmenizde de yarar bulunur. Böylece eşyalarınızı tek bir seferde bir nakliye aracı içinde taşımanız sağlanmış olur.

Yağmurlu Havalarda Taşınma Durumuna Karşı Önlem Alınıyor mu?

Taşınma işlemleri sırasında bir nakliye firmasına sorabileceğiniz en garip soru olsa da kötü hava koşullarına karşı ne tür önlemleri aldıklarını bilmek gerekir. Eşyalarınızı kötü hava şartlarından korumak için gerekli olan örtü ve donanıma sahip olup olmadıkları, eşyalarınızın yıpranmaması ve taşınma işleminin daha kolay olabilmesi için gerekir.

Kötü hava koşulları olsa da profesyonel çalışan Ankara evden eve nakliyat hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Çoğunlukla sağanak halinde yağacak bir yağmur, sadece taşınma işleminin başarısını bir derece etkiler.

Destan Nakliyat Eşyaların çıkarılma planları, işe nasıl hazırlanacakları, tamamen taşıma firmasının sorumluluğundadır. Ancak yine de içinizin rahat etmesi açısından, kötü hava koşullarına karşı taşınma işlemlerinde herhangi bir ertelemenin ya da farklı bir sorunun olup olmayacağının sorulması iyidir.

Asansörlü Nakliyat Hizmeti Nasıl Alınır?

Asansörlü nakliyat; dış asansör ya da mobilya asansörü olarak tabir edilen araçlarla gerçekleştirilir. Her tür hacme sahip mobilyayı taşımak için sağlam ve güçlü taşıma kapasitesine sahip araçlardır.

Eşyaların kaldırılması ve istenilen yere taşınabilmesi için, hidrolik sistemiyle çalışır ve eşyalar hidrolik olarak çalışan kabine yüklenir. Pencere, balkon ya da çatı katına kurulan düzenek sayesinde eşyalar hızlı ve güvenilir şekilde taşınır.

  • Bahçeli evler
  • Evlerin yan tarafları
  • Kısıtlı park alanları
  • Girilmesi zor alanlar asansör aracının çalıştırılabileceği yerlerdir.

Ancak asansörün çok rahat kullanılması ve çevreye zarar vermemesi için asansörlü nakliyat hizmeti alırken; bazı hususlara dikkat edilmesi, araçların daha kolay çalışması için önemlidir.

Evden Eve Nakliyat Firması Nasıl Seçilmelidir?

Evden eve nakliyat yapacak firmanın bazı özellikleri taşıması, son derece önemlidir. Verilen hizmet, eşyalara verilen önem, hizmetin daha güvenilir, hızlı ve pratik verilmesi, müşteri memnuniyetinin en üst safhasıdır.

Bu yüzden bir nakliyat firması tercih ederken en önemli hususları dikkate almak gerekir:

  • Nakliyat firması çalışanlarının konusunda uzman ve deneyimli olması
  • Nakliye firmasının referanslarının olması ve sektörde ne kadar süredir çalıştığı
  • Nakliye firmasının hangi ekip ve ekipmanlara sahip olduğu (asansörlü araç, taşıma halatları, nitelikli eleman vs.)
  • Fiyat politikalarının ne yönde işlediği, herhangi bir ek masrafın ya da sürpriz faturanın çıkarılıp çıkarılmayacağı
  • Eşyaların demontajının yapılıp yeni evde tekrar monte edilip edilmediği
  • Paketleme işlemlerinin ne derece düzenli yapılıp yapılmadığı
  • Eşyaların nakli sırasında nasıl bir yol çizildiği gibi birçok kriter dikkate alınır.

Ankara evden eve nakliyat hizmetlerinde fiyatlandırma çeşitli kriterlere göre hesaplanır. Paketleme, işçilik, harcanan yakıt gibi birçok unsur, taşıma maliyetlerini etkileyen unsurlar arasında yer alır.

Aynı zamanda taşıma maliyetleri şehir içi ve şehirlerarası taşıma olarak da detaylandırılır. Bu yüzden taşıma maliyetleri söz konusu olduğunda, bu unsurların da göz önünde bulundurulması gerekir.

Bunun yanında nakliye firmalarıyla iletişim kurarken, bilgilerin doğru verilmesi de fiyatlandırmada önemli rol oynar. Ne kadar eşya olduğu, eşyaların ne yapıda bir eve taşınacağı, paketlemenin müşteri tarafından mı ekip tarafından mı yapılacağı, ağır eşyaların asansör ile taşınıp taşınamayacağı gibi bilgiler verilerek, fiyatlandırma alınabilir.

https://destannakliyat.com.tr/

Editör: Haber Merkezi