Engelli vatandaşlar için düzenlenen konferasta, “Benim şahsıma ait 6 çocuğum var, hanımımla beraber. Elhamdülillah hiçbirinde hata yok” ifadelerine kullanan bürokrata, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün tepki gösterdi.

Şenlikçi’nin, "Benim şahsıma ait 6 çocuğum var, hanımımla beraber. Elhamdülillah hiçbirinde hata yok. Fakat onlara okula her gidişinde ve dönüşünde ‘Yanındaki arkadaşına yardımcı olacaksın. Neler yaptın arkadaşların için’ deriz" ifadeleriyle ilgili Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, yazılı bir açıklama yaparak sitem etti.

“HATA, BU KİŞİNİN SÖYLEMİDİR”

 Engellerin bir hata olmadığını hatırlatan Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, “Kesinlikle kabul edilemez bir olay. Türkiye’nin önemli bir kurumunun önemli bir yönetim noktasında bulunan bürokratın bu tarz ifadeler kullanmasını ağır şekilde kınıyorum. Engelli vatandaşlarımızın haklarının ve yaşamlarının kolaylaşması amacıyla düzenlenen konferansta bu şekilde bilinçsiz bir açıklama yapan kişinin, başında bulunduğu kurumda görevini ne denli verimli yaptığını merak ediyorum. Hata, bu kişinin söylemleridir. Engelleri, hata olarak lanse etmek düşüncesiz ve bilinçsiz bir söylemden başka bir şey değildir” dedi. 

Editör: Haber Merkezi