Tatil mevsimi geldi ve şimdiden tatil hazırlıklarına başlayanların sayısı azımsanmayacak kadar fazla! Kadınlar mayo ve bikini modellerini mercek altına alırken erkekler de deniz şortlarına göz gezdirmeye başladı. Peki, deniz şortu seçerken nelere dikkat edilmeli? Hangi modellere öncelik vermeli, hangi modellerden uzak durmalı? İşte yanıtlar…

  • Çabuk Kurumalı!

Öncelikle erkek deniz şortu modellerinin pek çok farklı kumaş türü kullanılarak üretildiğini belirtmeliyiz. Haliyle bu kumaşların tamamının belirli bir kalitede olması da beklenmemelidir. Seçtiğiniz deniz şortunun çabuk kuruyan kumaşlardan üretilmiş olması büyük önem taşıyor. Hızlı kuruması, cilt sağlığı açısından da önemlidir. Bununla birlikte tatil keyfinizin ikiye katlanması için de deniz şortunun çabuk kuruma özelliğinin olmasını sağlayın!

  • Kolay Deforme Olmamalı!

Sık sık ıslanıp kuruyacak olması, deniz şortlarının kalitesine de önem verilmesini gerektiriyor. Çünkü kalitesiz olan ürünler birkaç defa ıslandığında formunu kaybediyor. Giyildiğinde deforme bir görünüme neden olmaları istenmez ve bunu önlemenin yolu da kaliteli kumaşlardan üretilmiş deniz şortlarına yönelmektir.

  • Bedeninize Uygun Olmalı!

Deniz şortunun dar olması, rahat hareket etmenizi engeller. Bol olması ise nahoş bir görünüm sergilemenize yol açar. Bu sorunları önlemenin yolu ise üzerinize tam olan bir deniz şortu bedenini seçmenizdir. Dar ya da bol modellerden uzak kalmak için bedeninizi biliyor olmanız gerekir. Zaten deniz şortları hafif bol bir kesime sahip olacak şekilde tasarlanıyor. Gün boyunca rahatlıkla yüzebilmeniz, güneşlenmeniz, kumsal yürüyüşlerine çıkmanız mümkün olabiliyor. Yani rahat etmek için üzerinize büyük gelen bir modele yönelmenize hiç gerek yok.

  • Modaya Uygun Olmalı!

Elbette sahillerde demode bir görünüm sergilemeyi hiçbir erkek istemez. Modaya ve trendlere uygun bir tasarıma sahip olan deniz şortlarını tercih etmeniz de büyük bir önem taşıyor. Renkleri, desenleri ve kesimi ile trendleri yansıtan erkek şortlarına ulaşmanın kolay yolları da var. Bu kolay yolları tercih etmek isterseniz rotanızı Penti internet sitesine çevirmeniz yeterli olacaktır. Sitede tamamı modaya ve trendlere uygun olarak dizayn edilen pek çok farklı deniz şortu modeli anında karşınıza çıkıyor. Böylece zevklerinize uygun seçimler yapabiliyorsunuz.

Editör: Haber Merkezi