Antalya'da kıskanç koca dehşet saçtı.

Alanya'da yaşayan 45 yaşındaki Şahin İnce, eşi 39 yaşındaki Özlem İnce'nin kendisini teyzesinin oğlu Mehmet Karakurd'la aldattığından şüphelendi ve ikisini de takibe başladı.

Eşinin kendisine ait otomobille evden ayrılmasından sonra araç kiralayan İnce yine takibe başladı.

Manavgat-Akseki Karayolu Hacıobası Mahallesi Dereağzı mevkiinde duran eşinin yanına Mehmet Karakurd'un da geldiğini gören İnce, yanlarına giderek tartışmaya başladı. Sonra da belinden çıkardığı tabanca ile ateş etmeye başladı.

Eşi Özlem İnce kanlar içinde yere düşerken, Mehmet Karakurd, koşarak kaçmaya çalıştı. 

Karayoluna çıkan Karakurd, yoldan geçmekte olan bir otomobilin önüne kendisini atıp otomobile binmek isterken arkasından gelen İnce, silahla ateş etmeye devam etti. 

Tabancadan çıkan kurşunlardan bir tanesi Karakurd’un ayağına, bir diğeri de otomobilin arka camına isabet etti. 

Otomobil sürücüsü olay yerinden uzaklaşmak için hareket ederken, otomobilin üzerinde bulunan demirlere tutunan Karakurd, yaklaşık 40-50 metre gittikten sonra otomobile bindi. 

Otomobil sürücüsü Karakurd’u Hacıobası uygulama noktasına getirerek jandarmalara teslim etti.

Karakurd’tan durumu öğrenen jandarma ekipleri, olay yerine gelerek, elinde silahla yaralı eşinin başında bekleyen Şahin ince’yi gözaltına aldı.

Geceyi jandarmada geçiren Şahin İnce, işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

Ayağından vurulan Mehmet Karakurd’un tedavisinin tamamlandığı, Özlem İnce’nin ise hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.