Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki Hacer Çelik, dini nikahlı eşi tarafından inanılmaz bir yöntemle öldürülmeye çalışıldı.

Hacer Çelik, ayrılmak istediği Bayram Çelikle ilgili yaşadıklarını şöyle anlattı:

- Zaten daha önceden tehditleri vardı. Evi yaktı, arabayı yaktı. Hatta evimizi kurşunladı. 

- En son Cumartesi günü kızımı uyuttum. Oğlumu da uyutmak için odama geçtim. Annemler gece ses duyup kalkmışlar. Annemler dışarı baktığında Bayram'ın kaçtığını görmüşler. 

- Sonra annem beni kaldırdı. Hemen polisi aradık. Erdal abim hiçbir şeye dokunmayın polisler parmak izi alsınlar dedi. Dışarı baktığında kapının önünde bir şey bağlı olduğun gördüm. 

- Sonra el feneri ile baktık ki kapının önünde el bombası koyulmuş. Tekrar polisi aradım. El bombası bağlamışlar dedim. 
- Sonrasında ise polis ekipleri gelince bakmışlar ki gerçek el bombası koyulmuş. Ben böyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdim. Bu kadarını da beklemezdim.

- Bir süre önce Bayram Çelik'ten ayrılmak istedim. Ancak her defasında tehdit edildim. 

- Sonrasında çocuğumu bana ver dedi. Ben mahkemeye başvurdum sen de başvurabilirsin dedim. Hakim hangimize verirse ona kabulüm demiştim. 

- Cezaevinden izinli çıktığı günden beri beni arayıp telefon ile sürekli tehdit ediyordu. Ben savcılığa şikayette bulundum. Sonrasında bugün mahkemeden kağıt geldi. Kovuşturmaya yer olmadığı yazıyordu. Ben adalet yerini bulsun istiyorum.

Editör: Haber Merkezi