Türkiye'de kadın cinayetleri artmaya devam ederken ve verilen cezalar yetersiz kalırken, Rüya K. adlı bir kadının sosyal medya hesabından yaptığı yardım çığlığı gündeme oturdu.

Rüya K. Instagram ve Twitter üzerinden bir hesap açarak kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği eşi Tarık Keskin tarafından darp edildiğini ve kendisini polis olarak tanıttığını belirtti. Tarık Keskin'in yakalama kararı çıkartılmasına rağmen hala yakalanmadığını dile getiren Rüya K., sosyal medya hesaplarından sesini duyurmaya çalıştı.

Rüya K.'yi öldürmekle tehdit eden Tarık Keskin'in, kendisini insanlara polis olarak tanıttığını ve arabasına siren taktırdığını, telsiz ve silah taşıyıp polis kıyafetleri giyerek insanların evine baskın yaptığını, odaya kilitleyip eşyalarını çaldığını iddia eden Rüya K. mağdur olduğunu ve ölmek istemediği söyledi.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne mesaj atan ve aldığı cevapla bir kez daha yıkılan Rüya K. ailesinin ve kendi hayatının son bulacağı korkusuyla hayatına devam ediyor.

Rüya K. sosyal medyadan yaptığı yardım çığlıklarının daha fazla duyulması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu, Emniyet Genel Müdürlüğü'nü de paylaşımlarına etiketledi ancak Rüya K. henüz kimsenin kendisiyle iletişim kurmadığını söyledi.

Rüya K.'nin sesini duyurmaya çalıştığı Instagram hesabı:

https://www.instagram.com/lutfe.nbanayardimedin/

Rüya K'nin twitter hesabı:

https://twitter.com/RuyaK3