Eskişehir’de iki hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Odunpazarı’na bağlı Kayapınar Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Fahrettin Kıymaz’ın kullandığı plakalı hafif ticari araç ile Hasan Vurucu’nun kullandığı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da şarampole devrildi. Kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Kaza sonucu sürücü Fahrettin Kıymaz (36) olay yerinde hayatını kaybederken, diğer aracın sürücüsü Hasan Vurucu olay yerinden kaçtı. Sürücü Hasan Vurucu, Yukarıçağlan Mahallesi’ndeki evinde yakalanarak gözaltına alındı.

2 YARALININ DURUMU AĞIR

Kazaya karışan araçlarda yolcu olarak bulunan ve yaralanan Menderes Şimşek (45) Eskişehir Şehir Hastanesi’ne, Ahmet Diler (28), Mehmet Ali Okay (17) ve Abdulkadir Komrat Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Ahmet Diler ve Abdulkadir Komrat’ın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Jandarma ekiplerince olayla ilgili incele başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi