Eskişehir'de akşam eve gelen Abdullah Töre, eşi Aysel Töre'nin 8 yaşındaki kızı Elanur Töre ile birlikte gittiğini öğrendi ve bir not buldu. Notta "Ben artık yoruldum. Babamın evine gidiyorum. Hakkını helal et" yazdığını gören Töre, Aysel Töre’nin babasını aradı. Ancak Aysel Töre oraya da gitmemişti.

Aysel Töre'nin 5 gündür kayıp olduğunu belirten, telefonuna da ulaşamadığını bildiren Abdullah Töre, polise kayıp ihbarında bulundu ve durumu anlattı.

Abdullah Töre, şunları söyledi:

- Sosyal medya hesaplarını yoğun bir şekilde kullanıyordu. Evden ayrılırken komşudan da 2 bin lira almış.

- O gün akşam saatlerinde komşu aradı ve ‘Aysel ablaya ulaşamıyorum’ dedi. 

- Eve geldiğimde masanın üzerine bir not buldum. Notta ‘Ben artık yoruldum. Ben babamın evine gidiyorum. Hakkını helal et’ yazmış. 
- ‘Ben seninle geçinemiyorum, ayrılmak istiyorum’ deseydi sıkıntı yoktu. Ortada bir çocuğum var.  Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Çocuğumun bulunmasını istiyorum. 

- İnternette Tiktok kullanıyordu. TIR şoförleriyle canlı yayın açıp, belirli insanların canlı yayınına katılmış. Beğeni almış ve bir şeyler yazmış. Hatasız kul olmaz. Benim çocuğumu getirsin ondan sonra nereye giderse gitsin. 

- Ben çocuğun bulunmasını istiyorum. Kış günü el kapısında ne yapar. Çocuğu bir tane montunu almamış, hepsi duruyor. Para almış gerekirse onunla alırım diye düşünmüştür kendi kendine. 

- Telefonla çok oynuyordu. Ben de üzerine gitmek istemiyordum. Aysel çocuğumu al ve geri dön. Çocuğu kış günlerinde elin kapılarında bırakma. Çocuk bana bir şeyler söyledi ama anlamadım. Çocuğu köye gidiyoruz diye kandırıp götürmüştür o. Geri dönsün, çocuğumu getirsin. Kendi durmak istemiyorsa çeker gider. Ben 4 gündü uyku uyuyamıyorum. Psikolojim bozuldu.