Kitaplar, değerli eşyalar, dvd, özel eşyaların yanı sıra teknolojik eşyalar da korunmak amacıyla depolama hizmetinden yararlanır. Koruyucu depoların eşya içeriğine uygun olması son derece hassas bir durumdur. Bu bilinçle hizmet veren firmamız depoları uzun süre muhafazaya uygun içerikte hazırlanmaktadır.

Ev Eşyası Depolama Hizmeti Hangi Alanlarda Kullanılır?

Ülkemizde yeni gibi görünse de ev eşyası depolama pek çok sorunun kestirmeden çözümü olarak karşımıza çıkar. Taşınma sırasında kısa süreli gidiş söz konusu olduğunda veya taşınma olmasa bile evde yer olmadığı durumlarda farklı bir eve yerleşene kadar muhafaza gerekebilir.

Uygun çözüm ve maksimum önlemler eşliğinde depolanan eşyalar zamanı geldiğinde herhangi bir zarara uğramadan müşterilere sunulur. Özel depolama alanları kullanan firmamız aracılığı ile kişisel eşyalarınız zarar görmeden depolama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Şehirler Arası Nakliye ve Depolama Çözümleri

Kısa süreli kullanım gerektiren eşyalarınızı dilediğiniz şehre naklederken kalan eşyalarınızın da uygun depolara alınması işlemi tecrübe ve deneyimle sunulur. Alanında uzman kadromuz öncelikle uygun taşıma ve depo çözümlerini uygulamak adına yerinde tespit işlemi gerçekleştirir.

evdema

Arkasından gereken taşıma çözümleri ile hızla şehirler arası nakliye işlemini gerçekleştirir. Taşınma sırasında gidilecek yerin durumuna göre asansörlü veya asansörsüz taşıma çözümleri de sunulmaktadır. Tüm bu çözümler kişilere uygun ve müşteri memnuniyet odaklı olarak sunulmaktadır.

Ofis ve Ev Eşyası Taşınırken Nelere Dikkat Edilir?

Taşınacak mekan yerinde değerlendirmeye alınır. Bu suretle eşyaların ambalajlanma yöntemine karar verilmesi hedeflenmektedir.

Taşınmanın gerçekleşeceği mekanın tespiti sağlanır. Böylelikle hangi ofis taşımacılığı yöntemi kullanılacağına karar verilmesi hedeflenir.

Eşyaların prosedüre uygun olarak ambalajlanması sağlanır. Bu sayede eşyaların zarar görmemesi sağlanır.

Mobilya gibi eşyalar için uzman personeller görevlendirilerek sökme ve takma işlemi gerçekleştirilir.

Taşınacak yerin koşullarına uygun olarak nakil işlemi bitirilir.

 Ev ve Ofis Taşıma Ücreti

Nakliye denildiğinde yaşam alanlarının tümünün nakliyesi akla gelmelidir. Bu kapsamda hizmet veren firmamız ofis taşıma işlemlerinde de profesyonel kadro ile hizmet vermektedir. Eşya içeriği ve taşınacağı yere göre fiyatlar değişiklik göstermektedir.

Editör: Haber Merkezi