Evcil hayvanınızın sağlığı ve genel refahı açısından çeşitli ürünleri tedarik etmek sizin görevinizdir. Pet shop ZOO, en kaliteli evcil hayvan ürünlerini ekonomik fiyatlarla sizlere sunuyor. Peki, petshop ZOO’da hangi ürünler var? 

Pet Shop Kedi Ürünleri

Kedi dostunuzun mutlu ve huzurlu olması adına gereksinimlerini karşılamalı ve bakımını etkili şekilde yapmalısınız. Bu aşamada en önemli şey ise kaliteli kedi ürünleri tercih etmektir. Bunun için kedi alışverişi yaptığınız yerlere dikkat etmeli ve güvenilir yerlerden alım yapmalısınız. Kedi ürünleri ve çok daha fazlası için petshop ZOO’yu tercih edebilirsiniz. 

Pet Shop Kedi Maması

Kedi dostlarımızın sağlıklı olmasını sağlamanın en kolay yolu onlara kaliteli ve besleyici mamalar sunmaktır. Kuru mamadan yaş mamaya kadar pek çok farklı mama türü bulunmaktadır. Kedinizin damak tadına ve sağlık gereksinimlerine uyum sağlayan bir mama seçtiğinizden emin olmalısınız. Bir kedi maması protein başta olmak üzere mineral, vitamin ve sağlıklı yağlar açısından son derece zengin olmalıdır.

Pet Shop Kedi Kumu

Kedi kumları, kedi dostlarımızın ihtiyaç duyduğu önemli ürünlerden biridir. Kedi kumu sayesinde tuvalet deneyimi temiz ve hijyenik hale gelir. Çok çeşitli kedi kumları vardır. Bunlar arasında kokusuz, kokulu, tozsuz ve tozlu kumları sayabiliriz. Kedinizin kokuya karşı herhangi bir alerjisi yok ise kokulu kedi kumlarını tercih edebilir ve ortamda kötü koku oluşumunu önleyebilirsiniz. 

Pet Shop Kedi Fırça ve Tarakları

Kedinizin tüy bakımı önemlidir. Tüy bakımı düzenli yapılmayan kedilerin görüntüsü hoş olmayabilir. Hatta bu durum kedinin çeşitli rahatsızlıklara yakalanmasına dahi yol açabilir. Yapışan ve açılmayan tüyler, kedinin canını acıtabilir. Kedinizin parlak ve sağlıklı tüy yapısına sahip olması maksadıyla ona kedi fırça ve tarakları ile rutin bakım yapmalısınız. Bu süreçte kaliteli kedi tüy ve deri bakım ürünleri kullanmanız gerektiğini de unutmamalısınız. 

Pet Shop Kedi Tasması

Kedinizin güvende kalması için ona kedi tasması almanız şarttır. Kedi dostunuz kaybolabilir ya da kaçabilir. Bir kedi tasması sayesinde kediniz size tekrar getirilebilir. Bunun için tasma seçimine dikkat etmelisiniz. Tasma üzerine sizin iletişim bilgileriniz ve dostunuzun adı mutlaka yazdırılmalıdır. 

Pet Shop Kedi Yatağı

Kedinizin uyku ve dinlenme kalitesini artırmanın en kolay yolu şüphesiz ki ona kaliteli bir kedi yatağı sunmaktır. Kediler günün büyük bir çoğunluğunu uyuyarak geçirirler. Bu süreçte yumuşak bir kedi yatağı iyi bir işlev görür ve kedinizin konfor seviyesini bir adım yukarı taşır. 

Pet Shop Köpek Ürünleri

Köpek bakmayı istiyorsanız; onun huzuru ve refahı için çeşitli ürünleri temin etmelisiniz. Bu ürünler arasında köpek maması, eğitim ürünleri, tasmalar ve taraklar gibi demirbaşlar yer alır. Köpek ürünleri ne kadar kaliteli ise dostunuzun güvenliği ve sağlığı o kadar mümkün hale gelir. 

Pet Shop Köpek Maması

Köpek bakımı söz konusu olduğunda mamanın yeri ayrıdır. Köpek dostunuzun size uzun seneler boyu sağlıklı şekilde eşlik etmesini istiyorsanız; ona kaliteli köpek mamaları sağlamanız şarttır. Bir köpek maması protein başta olmak üzere mineraller, sağlıklı yağlar ve vitaminler yönünden yoğun olmalıdır. Köpek maması alırken, ürünün tüylü arkadaşınızın yaşına, kilosuna ve genel özelliklerine hitap ettiğinden emin olmanız gerekir. Ayrıca köpek mamaları kaliteli bir markanın ürünü olmalıdır. Köpek mamaları farklı form ve şekillerde üretilir. Kuru mamadan yaş ve ödül mamasına kadar pek çok farklı mama türü vardır. Bunlar arasından seçim yaparken köpeğinizin özelliklerini hesaba katmayı unutmayın. Örneğin, evcil hayvan dostunuz yaşlı ise ona yaşlı köpek maması sunmalısınız. 

Pet Shop Köpek Tasmaları

Köpek tasması, dostunuzun güvenliği açısından oldukça önemlidir. Köpek tasmaları farklı şekil ve boyutlarda gelir. Köpek boyun tasmaları, gövde tasmaları ve eğitim tasmaları gibi çeşitli ürünler vardır. Örneğin köpek boyun tasması üzerine dostunuzun adını ve sahibin iletişim bilgilerini ekletebilirsiniz. Bu sayede dostunuz kaybolsa dahi size geri getirilebilir. 

Pet Shop Köpek Eğitim Ürünleri

Köpek eğitim ürünleri, dostunuzun fiziki, sosyal ve zihinsel açıdan gelişimini destekler. Köpek eğitim ürünleri arasında düdük, clicker, eğitim tasması, çit ve egzersiz malzemeleri yer alır. Bu tarz ürünler satın alırken malzemenin kalitesine çok dikkat etmelisiniz. 

Pet Shop Köpek Yatağı

Köpeğinize harika bir yaşam alanı sağlamak istiyorsanız; ona yumuşak bir köpek yatağı sunabilirsiniz. Köpeğinizin konfor seviyesini yükselten bu tarz ürünler, kaliteli malzemelerden üretilmiş olmalıdır. ZOO’da yer alan köpek yataklarına göz atarak, dostunuz için en iyi ürünler arasından seçim yapabilirsiniz.

Pet Shop Köpek Fırça ve Tarakları

Tüylü arkadaşınızın bakımı söz konusu ise fırça ve tarakların önemi büyüktür. Köpek tarağı ile düzenli şekilde tüy bakım yapmak, köpeğinizin tüylerinin parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar. Aynı zamanda köpek dostunuzun derisi de sağlıklı kalmış olur. 

Pet Shop Kuş Ürünleri

Kuşlar için gerekli pek çok ürün çeşidi vardır. Bunların başında kuş yemleri ve kafesler gelir. İdeal kafes kuşunuza uyum sağlamalı ve çeşitli oyuncak ve aksesuarları barındıracak büyüklükte olmalıdır. Bununla beraber kuş yemleri besleyici, tam ve dengeli olmalıdır. 

Pet Shop Kuş Yemi

Kuş bakmayı düşünüyorsanız eğer ona kaliteli kuş yemleri sunarak, sağlıklı kalmasını sağlayabilirsiniz. Kuş yemleri pek çok farklı türde üretilir. Burada önemli olan detay ise kuşunuza uygun yem almanız gerektiğidir. Örneğin, papağan bakıyorsanız papağan yemi veya tropikal yemler, kanarya bakıyorsanız da kanarya yemi satın almanız lazım. 

Pet Shop Kuş Kafesi

Kuş bakmaya karar verdiyseniz, ona ilk olarak bir kafes almalısınız. Kuş kafesinin son derece dayanıklı ve sağlam olması gerekir. Kaliteli bir markanın kuş kafesi ürününe yatırım yaparak, siz de kuşunuzun güvende kalmasını sağlayabilir ve ona harika bir yaşam alanı sağlayabilirsiniz. 

Pet Shop Kuş Oyuncağı ve Aksesuarları

Kuşunuzun keyifli vakit geçirmesini sağlamak adına ona kuş oyuncakları alabilirsiniz. Her türlü kuş kafesine uyum sağlayan tünek, sallanan kuş oyuncağı gibi ürünler sayesinde kuşunuz keyifli vakit geçirecektir. 

Pet Shop Akvaryum Ürünleri

Balık beslemek isteyenler için akvaryum ürünleri önemlidir. Yemlerden filtrelere, temizlik ve bakım ürünlerinden akvaryum motorlarına kadar pek çok farklı akvaryum malzemesi vardır. Tüm bunları ve daha fazlasını pet shop ZOO’dan temin edebilirsiniz. 

Pet Shop Balık Yemi

Balık yemleri farklı tür ve boyutlarda gelir. Balıkların sağlıklı kalmaları, beslenmeleriyle yakından ilgilidir. Eğer balığınıza kaliteli yemler sunarsanız; onun sindirim sistemi, bağışıklık sistemi, pulları ve genel vücut sağlığı korunmuş olur. 

Pet Shop Akvaryum ve Fanus

Akvaryum, balık beslemek isteyenlerin edinmesi gereken ilk ekipmandır. Eğer bir veya iki tane balık bakacaksanız, ilk etapta bir fanus alabilir ve sonrasında akvaryuma geçiş yapabilirsiniz. Satın alacağınız akvaryumun mutlaka balıklarınızın sayısına yetecek büyüklükte olmasına özen göstermelisiniz. 

Pet Shop Akvaryum Bakım ve Temizlik

Akvaryum yaşam alanı düzenli olarak temizlenmelidir. Bunun için akvaryum bakım ve temizlik ürünlerine gereksinim duyarsınız. Akvaryum cam temizleme ve dip süpürgeleri gibi ürünlerle akvaryumu etkili temizleyebilirsiniz. Bu sayede de balıklara ve diğer akvaryum canlılarına ideal bir yaşam alanı sunmuş olursunuz.

Pet Shop Akvaryum Filtreleri

Akvaryum filtreleri ile akvaryum yaşam alanının temiz ve hijyenik olmasını sağlayabilirsiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz farklı pek çok akvaryum filtresi bulunmaktadır. Bu filtreler ile akvaryum suyunun hijyenik kalması mümkündür. Sonuç olarak akvaryum filtreleri akvaryum canlıları için büyük önem arz eder.

Pet Shop Kemirgen Ürünleri

Kemirgen beslemeyi istiyorsanız; bazı kemirgen ürünlerini tedarik etmeniz şarttır. Bu ürünler arasında kemirgen otları, kemirgen yemleri, kemirgen oyuncakları ve kemirgen altlıkları yer alır. En iyi kemirgen ürünlerini pet shop ZOO’da bulabilirsiniz.

Pet Shop Tavşan Ürünleri

Tavşan ürünleri söz konusu ise birçok malzeme öne çıkıyor. Bunlardan biri tavşan yemleri oluyor. Tavşanınızın iyi beslenmesini sağlamak amacıyla kaliteli tavşan yemi edinmeniz şarttır. Tavşanınızın bir diğer ihtiyacı ise tavşan kafesi oluyor. Sağlam ve dayanıklı bir kafes ile tavşanınıza harika bir yaşam alanı sunabilirsiniz. Tavşan kafesi alırken ürünün evcil hayvanınızın boyutu ile uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. 

Pet Shop Hamster Ürünleri

Hamster bakacaksanız, bazı hamster ürünlerini mutlaka edinmelisiniz. Bu ürünlerin başında hamster yemleri gelir. Hamster yemlerinin sağlıklı, tam ve dengeli olması mühimdir. Bu özel yemler sayesinde hamster dostunuzun sağlığı en iyi şekilde desteklenir. Diğer hamster malzemesi de kafesler oluyor. Hamster evleri olarak da bilinen bu kafesler farklı boyut ve şekillerde gelir. Hamsterınızın sevebileceği bir kafes seçerek, onun yaşam alanında mutlu ve refah içinde yaşamasını sağlayabilirsiniz.

Pet Shop Guinea Pig Ürünleri

Guinea Pig besliyorsanız; ona en iyi Guinea Pig yemlerinden sunmalısınız. Aynı zamanda Guinea Pig kafesleri gibi çeşitli ürünleri de tedarik ederek Guinea Pig’inizin yaşam koşullarını iyileştirebilirsiniz.

Pet Shop Sürüngen Ürünleri

Sürüngen ürünleri sayesinde sevimli sürüngeninize daha iyi koşullarda bakmanız mümkün hale gelir. Petshop ZOO’da yer alan sürüngen ürünleri arasından dilediğinizi seçebilir ve evcil hayvan dostunuzun mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlayabilirsiniz.

Pet Shop Sürüngen Yemleri

Sürüngen bakmayı planlıyorsanız; ona kaliteli sürüngen yemleri sağlamalısınız. Örneğin su kaplumbağası besliyor iseniz ona uygun yemler satın almanız gerek. Eğer iguana besliyorsanız da iguana yemi satın almanızda yarar vardır. Bu sayede sürüngen dostunuzun sağlıklı kalması kolay hale gelir ve dostunuz size uzun yıllar boyu eşlik eder. 

Pet Shop Sürüngen Aksesuarları

Sürüngen aksesuarları çok çeşitlidir. Bunlardan en önemlisi sürüngen lambası olmaktadır. Çünkü bazı sürüngenlerin sürekli olarak ışığa gereksinimi vardır. Sürüngeninize zarar vermeyecek kaliteli bir lamba seçtiğinizden emin olmalısınız. Bir diğer sürüngen malzemesi ise ısıtıcıdır. Sürüngen ısıtıcı lamba seçerken ürünün kaliteli bir markaya ait olduğundan emin olun. Sürüngen mama ve su kapları da son derece mühimdir. Bu tarz kaplar, sürüngeninizin mama yeme deneyimini iyileştirir. 

Pet Shop Sürüngen Taban Malzemeleri

Sürüngen taban malzemeleri ile sürüngeninizin yaşam alanını iyileştirebilirsiniz. Tercih edeceğiniz sürüngen tabanlığı, sürüngen akvaryumuna uyum sağlamalıdır. Mutlaka kaliteli bir markanın ürünü olmalıdır ve evcil hayvanınıza zarar verecek bir materyal içermemelidir. 

Editör: Haber Merkezi