Adana'nın Ceyhan ilçesinde 31 Mart Pazartesi günü Ceyhan ilçesine bağlı Ulus Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Hüseyin Erdoğan (55) ağabeyi ve ablası ile kaldığı evin banyosunda silahla vurulmuş halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, talihsiz adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

ÖNCE YATALAK KARDEŞİNE SALDIRMIŞ

Cinayetle ilgili ifadesi alınan Hüseyin Erdoğan'ın aynı evde yaşadığı yatalak kardeşi Halit Erdoğan'ın, tanımadığı esmer bir şahsın eve gelerek önce banyoda bulunan kardeşine ateş ettiğini, daha sonra da 2 defa kendisine ateş ettiğini ancak kendisini vuramadığını, buna karşılık yatağının yanında bulunan kurusıkı tabancayı şüpheliye doğrulttuğunu ve şüphelinin kaçtığını söylediği öğrenildi.

YEĞENİNİN EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro polislerinin çalışmaların sonucunda, olayın gerçekleştiren kişinin Hüseyin Erdoğan'ın yeğeni ile evli olan T.A. olduğu belirlendi. 1 Haziran Salı günü T.A., saklandığı evin içeresinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

AİLEVİ NEDENLERDEN ÖTÜRÜ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

T.A. emniyetteki ifadesinde, Hüseyin Erdoğan'ı ailevi nedenlerden ötürü öldürdüğünü söyleyerek suçunu kabul etti. T.A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.