Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında Çimen Özçük, Semra Varol, Meryem Renda, Evin Yazgan, Savaş Bayram ve Aysun Er, hayatlarını kaybetmişlerdi.

Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli 31 yaşındaki Aysun Er ile fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümünde görevli 32 yaşındaki Savaş Bayram'ın düğün planlarını salgın nedeniyle erteledikleri, bayramdan sonra da düğün yapmaya hazırlandıkları ortaya çıktı. 

Çiftin kiraladıkları evlerini bile döşedikleri belirtildi.

Göllerbaşı bölgesine pikniğe giderken hayatlarını kaybeden Savaş Bayram ve Aysun Er'in cenazeleri yan yana toprağa verildi. 

Savaş Bayram’ın ağabeyi Fesih Bayram, “Kardeşim için düğün hazırlığı yapıyorduk, ama nasip olmadı” ifadelerini kullandı.

Aysun Er'in kardeşi Yasemin Er de, Aysun ile Savaş'ın okul döneminden beri süren bir arkadaşlıkları olduğunu belirterek, “Bayramdan sonra düğün yapacaklardı. Aysun çeyizini hazırlamıştı. Savaş da evi hazırlamıştı ama kavuşmaları nasip olmadı. İkisi beraber ölüme yan yana yürüdüler. Gerçekten acımız çok büyük. Bizden giden bir kişi değil, iki kişi. Toprağa gelin ve damadımızı verdik’’ diye konuştu.