Bilindiği gibi vahşi bir cinayete kurban giden ve Suudi Arabistan'dan gönderilen bir tim tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan 59 yaşındaki Kaşıkçı'nın cesedi bulunamamıştı.
CIA, cinayet emrinin Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman tarafından verildiği sonucuna ulaşmıştı.

Cemal Kaşıkçı'nın Riyad'dan gelen 15 kişilik bir ekip tarafından başkonsoloslukta öldürüldüğüne ve hala bulunamayan cesedinin parçalanarak ortadan kaldırıldığına inanılıyor.

FATİH ALTAYLI O FOTOĞRAFI PAYLAŞTI!

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülmesiyle ilgili bugün çok şaşırtıcı bir gelişme yaşandı.

Bir süredir tatilde olan Habertürk yazarı Fatih Altaylı seyahat için gittiği bir lokasyonda ilginç bir gelişme ile karşılaştı.

Bir anda karşısında Cemal Kaşıkçı'ya çok benzeyen bir kişiyi gören Altaylı çektiği fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaştı.

Altaylı fotoğrafın altına "Söğüt'te bu beyefendiyi gördüm. Bir an ödüm patladı. Sizce kim zannetmiş olabilirim? Tahminleri alalım." notunu düştü.

Habertürk yazarının tatilde karşılaştığı bu kişinin Cemal Kaşıkçı'ya benzerliği ise görenlere "Acaba ölmedi mi?" dedirtti.

Fatih Altaylı'nın yakın dostu Hürriyet gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu da Fatih Altaylı'nın paylaşımının altına "İkizi bile olabilir... Lütfen dikkat etsin... Suudlardan uzak dursun." mesajını not düştü.