Standart bir fotokopi kağıdı beyaz renktedir. Ancak farklı amaçlar için kullanılması adına renkli fotokopi kağıtları da bulunmaktadır. Bu noktada, ihtiyacınızı doğru belirlemeniz oldukça önemlidir.

İş hayatında olduğu kadar eğitim hayatında da yeri olan bu kağıtların seçiminde, markanın kalitesi göz önünde bulundurulmaktadır. Geniş bir kullanım alanı olan fotokopi kağıtları; gramaj, boyut, kalite ve fiyatlandırmaya göre farklılık göstermektedir. Bu anlamda pek çok çeşitle karşılaşabileceğiniz bu kırtasiye malzemelerinde, satın alacağınız kağıdı hangi makinede kullanacağınız önemlidir.

Özellikle profesyonellik konusunda dikkat çeken markalar arasında yer alan Avansas, Kodak ve Canon gibi firmalar ait fotokopi kağıtları, kusursuz bir baskı hizmeti sunmaktadır. Siz de kaliteli baskılar elde etmek ve uzun ömürlü bir kullanım için avansas.com’u ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca ürün hakkındaki müşteri yorumlarını da okuyarak güvenilir bir seçim yapabilirsiniz.

Büyükten küçüğe olmak üzere A3, A4 ve A5 şeklinde farklı boyutları bulunan fotokopi kağıtlarında, standart ölçü A4 olarak geçmektedir. 210 mm x 297 mm olan A4 fotokopi kağıdı; toplantı notlarında, okul ödevlerinde veya önemli belgelerin çoğaltılmasında rahatlıkla kullanılabilmektedir. Ek olarak resmi yazışmalar için de A4 boyutu tercih edilmektedir. Eğer iş yeri, okul veya herhangi bir kurumsal işlem için fotokopi kağıdı almanız gerekiyorsa beyaz renkteki A4 fotokopi kağıdı doğru bir seçim olacaktır.

Piyasada en yaygın kağıt tipi olan bu kırtasiye malzemeleri, Avansas’ta online alışveriş seçeneği ile müşterilerin beğenisine sunulmuştur. Siz de avansas.com’u ziyaret ederek her türlü ofis, okul ve ev ihtiyacınıza uygun fotokopi kağıdı çeşidine avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

En Popüler Fotokopi Kağıdı Markaları Hangileridir?

Fotokopi kağıdı alışverişi yaparken fiyatından ziyade kalitesi göz önünde bulundurulmalıdır. Bu anlamda kullanıcıların tercihlerine göre en popüler markalar; Navigator, Basic, Coply Liva, Avansas, Kodak, Navigator, Mopak, HP, Sirius ve NSR şeklinde olmaktadır.

Hem kendi fotokopi kağıdı üretimini yapan hem de bu markaların ürün tedarikini gerçekleştiren Avansas, kullanıcılar için uygun fiyatlı seçenekler sunmaktadır. Üstelik toptan alışveriş imkanı da sağlayan e-ticaret sitesi, çeşitli paketleri ile ihtiyacınıza göre alışveriş yapmanıza olanak vermektedir. 

Fotokopi ya da dosya kağıdı olarak da bilinen bu kırtasiye malzemelerinde, her ne kadar standart boyut A4 olsa da A3 fotokopi kağıtları da diğer yaygın olan modellerdir. Kullanıcılar tarafından özel ihtiyaçlar için tercih edilmektedir. Ayrıca aralarındaki en büyük fotokopi kağıdıdır.

Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Fotokopi Kağıdı Nereden Alınır?

Fotokopi kağıtları genel olarak önemli evrakların kopyalanmasını veya basılmasını sağladığı için kaliteli bir tercihte bulunmak gerekmektedir. Bu anlamda iyi bir görünüm elde etmek adına doğru kağıt kullanımı ve yüksek baskı kalitesi önemlidir. İhtiyacınıza uygun fotokopi kağıdı alışverişi için çeşitli fırsatlar sunan Avansas, ülkemizde öne çıkan tedarik firmaları arasındadır.

En kaliteli markaların ürünlerini avantajlı fiyatlarla müşterilerinin beğenisine sunan firma, tamamen müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma politikasına sahiptir. Ayrıca sahip olduğu TOBB Güven Damgası ile müşterilerine güvenilir bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. En ucuz fotokopi kağıtlarına sahip olurken, aynı zamanda kalitesinden de şüphe duymamamak için avansas.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Böylece seçkin markaların çeşitli fotokopi kağıdı paketlerine göz atabilir ve isterseniz toptan satın alabilirsiniz.