İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir çocuk annesi olan ve 8 aylık hamile 24 yaşındaki Arzu Demirden evinde doğalgaz borusuna asılı halde ölü olarak bulundu.

Komşularının haber vermesi üzerine eve gelen polis ekipleri genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Yapılan ilk incelemede olayın intihar olabileceği üzerinde durulurken, genç kadının ailesi farklı konuştu. 

Genç kadının ailesi kızlarının eşi Engin Demirden'den şiddet gördüğünü belirtip, öldürülmüş olabileceğini ileri sürdü. Arzu Demirden'in de ailesine attığı mesajda "Ölürsem sorumlusu kocamdır" ifadesini kullandığı belirtildi. Genç kadının kocası için emniyete de şikayette bulunduğu iddia edildi.

Komşuları da çiftin sürekli kavga ettiğini, kadının eşinden şiddet de gördüğünü bildirdiler.

Arzu Demirden'in abladı Duygu Aydemir ise "Anlaşamıyorlardı zaten boşanma aşamasındalardı. Birkaç kez geldi bizde kaldı. Biz geri dönme dedik. Ayın 8’inde bana mesaj attı 'eğer bana bir şey olursa arayın hakkımı peşimi bırakmayın' dedi. 'Engin sürekli beni tehdit ediyor' dedi. Kendisine zarar verecekken hep bağırarak kurtulmuş. Şikayetleri var karakolda. Bir gün öncesinde bana mesaj attı 'Arayıp sormayın' diye. Sonra arkasından yine mesaj attı 'Mesajımı dikkate almayın Engin zorla bu mesajı bana attırdı' diye. 'Ne olursa olsun bana bir şey olursa hakkımı arayın' dedi bana. Dün biz kocasını aradığımızda bana 'intihar etmiş' diye gülerek cevap verdi. Evine gittim belki şaka yapıyordur dedim ama bana göstermediler yeğenim geldi 3 yaşında 'Teyze babam annemi astı işe gitti gelecek geri kurtaracak' dedi. 8 aylık hamileydi 25 gün sonra doğumu vardı alışverişini yapmıştık beraber. Biz hakkımızı aramak istiyoruz. Benim kardeşim kendini asmadı o zaten kendisini astırmazdı o bağırır çağırır kendini kurtarırdı. Her şeyi Engin yaptı yalan söylüyor” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi