Nikâh, düğün gibi özel günlerde farklı aksesuar ürünlerinin kullanımına ihtiyaç duyulmaktadır. Düğünlerin en vazgeçilmez unsurlarından biri de gelin çiçekleridir. Gelin buketi gelinin zevkine ve tarzına göre tasarlanmalıdır. Wish Flowers Desing her geline uygun çiçeği sitesinde kullanıcısına sunarak bu özel günün daha anlamlı hale gelmesini sağlamaktadır.

Eski zamanlardan bugüne kadar kullanımı yaygın olan gelin çiçekleri günümüzde oldukça fazla çeşitliliğe sahiptir. Eski dönemlerde gelin buketleri güzel kokusu sebebiyle tercih edilmekteyken günümüzde bu kullanım şık görünümü ve şans getirmesi amacını sağlamaktadır. Gelin buketi çiçeği canlı çiçeklerden ya da yapay çiçekler kullanılarak tasarlanabilmektedir. Canlı çiçeklerin solma durumu bulunduğu için yapay çiçekler daha fazla tercih ediliyor olsa da her ikisi de farklı kullanıcılara hitap etmektedir. Gelin çiçekleri arasında lale, gül gibi birçok yapay ve canlı çiçek kullanımı tercih edilebilmektedir. Çiçekler gelinliğin sadeliği ile uyumlu bir biçimde düz beyaz renkte olabileceği gibi renkli tasarımlarla gelinlik daha canlı ve hareketli bir görüntüye de sahip olabilmektedir. Ayrıca gelin buketi fotoğraf çekimlerinde de eğlenceli karelerin ortaya çıkmasına yardımcı olabilen ürünlerdir. Bu özel gününüzde tarzınıza uygun ürünü Wish Flowers Desing’den kolaylıkla sipariş edbilirsiniz.

Gelin Buketi Çeşitleri

Nikâh ve düğün gibi özel törenlerde gelinlerin gelinlik seçimi kadar kullanacakları aksesuarları da oldukça önemli detaylara sahiptir. Düğünlerin en vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan gelin buketleri isteğe göre farklı çiçek çeşitleri kullanılarak tasarlanmaktadır. Gelin buketi, çiçekleri günümüzde oldukça fazla çeşitliliğe sahiptir ve her gelinin tarzına ve zevkine uygun modelleri bulunmaktadır. Gelinin tarzına göre sade veya farklı çiçek çeşitlerinin tasarımı ile renkli modeller de ortaya çıkabilmektedir. Çiçeklerin süslenmesi işleminde farklı renkte tül, kurdele ya da kumaş gibi malzemeler de kullanılabilmektedir. Gelin buketi oluşumunda gelinin isteğine göre çiçek ve aksesuar yoğunluğuna karar verilmektedir. Sarkıt şeklinde ya da şelale şeklinde tasarlanabilen gelin buketleri sade ve zayıf görünümü arzu ederlerin tercih edebileceği modeller arasında bulunmaktadır.

Günümüzde gelin çiçekleri yalnızca gelinlerin elinde kullanılmakla kalmayıp aynı zamanda set halinde de tercih edilebilmektedir. Bu set içerisinde el buketi, damat yaka çiçeği, gelin tokası gibi ürünler de bulunabilmektedir. Gelin çiçekleri düğün organizasyonun konseptine uygun tasarımları ve renkleri ile tercih edildiği zaman şık görünümler ortaya çıkmaktadır. Gelin buketi sadece güzel koku ve görüntü için değil aynı zamanda düğün fotoğrafı çekimi esnasında da güzel karelerin yakalanmasında tercih edilmektedir. Renkli buketlerin tercih edildiği fotoğraflarda canlı görüntüler elde edilebilmektedir. Yapay gelin buketlerinde lale, gül, lavanta çeşitleri tercih edilebilmektedir. Çiçeklerin çapı genellikle gelinleri yormayacak çapta ve rahat taşıyabileceği ölçülere uygun olarak tasarlanmalıdır. Wish Flowers Desing sitesinde aradığınız tarzdaki çiçeğe ulaşabilir en özel günlerinizde konforunuzu ve şıklığınızı gelin buketinizde aynı anda taşıyabilirsiniz.

Gelin Buketi Fiyatları

Gelinlerin düğünde vazgeçilmez aksesuarlarından bir tanesi olan gelin çiçekleri farklı modellerde tasarımlara sahip olan ürünlerden oluşmaktadır. Gelinler canlı çiçeklerin doğallığını tercih edebileceği gibi yapay ve kuru çiçeklerin kalıcılığını da tercih edebilmektedir. Gelin buketleri fiyatları yapay buketlerde ve canlı buketlerde değişen rakamlarda kullanıcılara sunulmaktadır. Buketlerde kullanıla çiçeğin çeşidi, rengi ve adeti fiyatı etkileyen faktörler arasında bulunmaktadır. Aynı çiçek türüne sahip buketlerde renk seçeneği de fiyatı değiştiren unsurlar arasındadır. Farklı tarzlarda tasarlanmakta olan ürünler de süslemelerin yapımında kullanılmakta olan malzemelerin çeşitliliğine bağlı olarak farklılık gösterebilmektedir. Wish Flowers Desing sitesinden satın alacağınız gelin buketleri uygun fiyatla kullanıcısına sunulmaktadır. En güzel çiçeklere uygun fiyata sahip olmak için Wish Flowers Desing’in internet sitesine göz atarak siparişlerinizi kolayca verebilirsiniz. Harika tasarımlar, uygun fiyat ve güvenli alışverişin keyfini çıkartabilirsiniz.

Doğru Gelin Buketi İçin Nelere Dikkat Edilmelidir?

Gelinlerin en özel gününde yer alan gelin buketi seçimi büyük önem taşımaktadır. Vazgeçilmez aksesuarlardan olan buketlerin zevke ve tarza göre farklı detaylarla tasarlanmaktadır. Gelin buketi tercihi yapılırken ilk olarak canlı ya da yapay özelliğine dikkat edilmelidir. Uzun süreli kalıcı ürün tercihi yapılmak isteyenler içim yapay ve kuru gelin buketi modelleri uygun bir tercih olmaktadır. Gelin buketi içerisindeki çiçek ve yapılacak tasarımın konsepti gelinliğin tarzına düğünün organizasyonuna uygun özelliklerde seçilmelidir. Doğallıktan ve nostaljiden hoşlanan gelinler için doğru bir tercih olabilen canlı çiçek buketleri mevsim şartlarına göre taze çiçeklerden tercih edilmelidir. Wish Flowers Desing’den satın alacağınız buketler isteğinize göre en taze çiçeklerden oluşmaktadır. Gönül rahatlığı ile siteden siparişlerinizi verebilirsiniz.

Gelin buketi gelinin taşıyabileceği ve rahat edebileceği yapıda tasarlanmalıdır. Buketin süslemesinde kullanılacak aksesuarlar çiçeklerle ve gelinliklerle uyumlu tercih edildiği takdirde şık bir görünüm elde edilebilmektedir. Gelin buketlerinde yuvarlak hatlara ya da sarkıt şeklinde dökümlü olarak tasarlanan modeller bulunmaktadır. Wish Flowers Design sitesinde https://www.wishflowersdesign.com/gelin- buketi ilgili sayfada alanında uzman tasarımcılar tarafından tasarlanmakta olan buketler mevcuttur. Bu buketler arasından isteğinize uygun özellikteki buketi tercih ederek en özel gününüzde kullandığınız çiçeği bir anı olarak saklayabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi