Kupa Genç Odası takımı uzun vadeli kullanıma uygun olması sebebiyle alanında en çok tercih edilen markalardan biri olarak ürünleri de dikkat çeken oda takımlarından oluşmaktadır. Özellikle her yaş grubuna da uyan genç odası takımları sıklıkla değiştirilmeyeceği sürece uzun süreli kullanım için birebir mobilyalardır.

Bu yüzden gençler Genç Odası Takımı seçerken tek renk seçmeye veya sade tasarımlar seçmeye ekstra dikkat ederler. Genç odası hem gençlerin artık kimseden tasarım için yardım almadan kurabildikleri hem de kendi zevkleri ile döşeyebildikleri bir oda takımıdır. 

Genç Odası Takımı Mobilyaları Nelerdir?

Genç odasında ilk olması gereken yataktır elbette. Yatağın boyutu ise odaya ve kişinin isteğine bağlıdır. Özellikle yatağın duracağı yer vb. de önemlidir. Bunun dışında gerekli olan diğer mobilya ise dolaptır. 

Genç odası takımı içerisinde en büyük olacak olan dolap olmalıdır. Genelde gençlerin dolapları sıklıkla dolmaktadır çünkü çok fazla eşyaları vardır. Bu yüzden dikkat edilmesi gereken şey de büyük ve içi oldukça geniş bir dolap almaktır. Bol raflı bir dolap olmalıdır. 

Bunlar dışında şık bir halı, bir boy aynası ve bir çalışma masası gereklidir. Odanın alanı dar ise çalışma masası yatak ile birleşik bir biçimde de gerçekleşebilir. 

Ayna için alan yok ise veya aynayı karanlık bir bölgeye koymak istemiyorsanız aynalı bir giysi dolabı alabilirsiniz. Bu da size alandan kazandıracaktır. 

Genç Odası Takımı Renkleri Nelerdir?

Genç odaları genelde sade renklerdedir. Özellikle genelde beyaz ile kombine edilen renkler vardır. Bunların başında krem, bordo, siyah, mor ve lacivert gelmektedir. Toz pembe ve koyu yeşil de tercih edilen renkler arasındadır. Tüm bu renkler karmaşa içerisinde değil de tek ve öz olarak kullanılmaktadır. Böylelikle oda daha ferah gözükmekte ve genç odası uzun vadeli kullanıma da uygun hale gelmektedir.

Genç Odası Aksesuarları Nelerdir?

Genç odası aksesuarlarının başında perde gelmektedir. Şık ve havalı bir perde odanın tüm havasını değiştirebilir. Böylelikle odanız daha şık bir hal alabilir. Bununla birlikte bir çiçek, bir abajur gibi ufak dokunuşlar ile odaya canlılık ve renk katabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi