Kocaeli'nin Gebze ilçesinde icra kararını gerçekleştirmek için evine gittiği şahıs tarafından öldürülen 26 yaşındaki Ersin Arslan'ın evlilik hazırlığında olduğu ortaya çıktı.

Genç meslektaşının görevi başında şehit olduğunu söyleyen İstanbul Barosu Avukat Hakları Merkezi Başkanı Avukat Eyüboğlu, "Saldırgan en ağır cezayı alana kadar bu işin peşindeyiz" dedi.

TBB'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Barolar Birliği, haciz işlemi için gittiği evde vurulan Avukat Ersin Arslan için Twitter'dan başsağlığı mesajı yayınladı.

NE OLMUŞTU?

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Sultan Orhan Mahallesi 1113. Sokak'ta meydana gelen olayda, Ersin Arslan (26), icra kararını gerçekleştirmek için icra memurları ile birlikte Y.Y. isimli şahsın evine gitti. Evine gelen Arslan ve memurlar ile tartışan Y.Y., silahına sarılarak Arslan'a ateş etti. Arslan yaralanarak yere düşerken, olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerince saldırgan gözaltına alınırken, yaralı avukat Arslan ise kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Editör: Haber Merkezi