06 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi YAŞAM İbrahim Saraçoğlu Araf Suresi'nden örnek verdi: Yeni bir felaket geliyor!

İbrahim Saraçoğlu Araf Suresi'nden örnek verdi: Yeni bir felaket geliyor!

Koronavirüs tüm dünyada can almaya devam ederken, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan korkutan bir açıklama geldi

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bu yıl sona ermeden dünyayı çekirgelerin istila edeceğini söyledi. Saraçoğlu, Araf Suresinden alıntı yaparak korkutan bir açıklama yaptı.

Saraçoğlu,  "2021 yılında, hatta bu yılın sonuna doğru dünyayı büyük bir felaket bekliyor. Araf Suresi 133'de ne diyor Allah? 'Size diyor, çekirge, mikrop, kan, fırtınalar ve tufanlar gönderdik. Aklınızı başınıza alın' diyor. Afrika'da yeni bir dalga var.

Bu çekirgelerin iki çeşidi var. Biri uçar, diğeri sıçrar. Bunlar sürüler halinde dolanıyorlar. Çekirgeler ölene kadar yiyorlar. Bir çekirge sürüsü 410 bin ton buğdayı tüketir. Bunlar böyle bir yok ediciler. Yaklaşık 50 bin insanın tüketeceği gıdayı tüketiyorlar.

Leş de yiyorlar. Mikrobu, gıdaya da bulaştırma riskleri var. Dünyayı şu an bekleyen felaketlerden biri de çekirgelerdir. Bunlar tokluk nedir bilmiyor. Öldüklerinde rüzgarla dağılıyorlar" dedi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *