İETT'nin 89A hattına ait otobüsü sabah saatlerinde çöken yolda mahsur kaldı. Vatandaşlar çökme anında büyük panik yaşarken trafik sebebiyle araçlar kontak kapattı. 

İGDAŞ ÇALIŞMA YAPMIŞTI

Küçükçekmece Reyhan Caddesi'nde sabah saatlerinde 89A hattındaki bir otobüs duraktan yolcu aldıktan sonra çöken yolda mahsur kaldı. Vatandaşlar olayın gerçekleştiği esnada büyük panik yaşarken oluşan trafik sebebiyle araçlar kontak kapattı.

Çöken yolda bir süredir İGDAŞ'ın çalışma yaptığı biliniyordu. Yaklaşık 2 haftadır devam eden çalışmaların bitmesinin ardından kazılan yol eski haline getirilmiş ve kullanıma açılmıştı. 

TIKA BASA DOLU

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi ile Zeytinburnu Metro arasında hizmet veren 89A, özellikle sabah saatlerindeki kalabalık nedeniyle birçok aksama yaşıyor. Duraktan yolcu aldıktan sonra çöken yola giren ve yan yatan otobüste bulunan bir yolcu sabah saatlerinde yaşanan bu yoğunluğun altını çizdi ve "Her sabah bu otobüs böyle. Özellikle liseler başladığından beri nefes alacak yer yok. Bazen neredeyse kapılar kapanmadan yoluna devam ediyor. Bugün de duraktan bizi aldıktan sonra daha fazla dayanamadı ve çöktü otobüs. Acilen önlem alınması gerekiyor" dedi. 

BİR SONRAKİ 89A'YI BEKLEDİLER

Reyhan Caddesi'nde meydana gelen olaydan sonra işe ve okula gitmekte zorluk çeken yolcular oluşan trafik sebebiyle de adım atacak yer bulamadı. Dakikalar sonra azalan yoğunluğun ardından durakta bekleyen yolcular, başka bir 89A hattı otobüsüne bindi. 

Editör: Haber Merkezi