Moda tutkunlarının ayaklarını yerden kesen vazgeçilmezi ayakkabılar, günümüzde özellikle online alışveriş sitelerinde de en sık aranan ürünler arasındadır. Tam da bu noktada markanın orijinalliği ile güvenilir alışveriş, tüketicilerin en çok araştırdıkları konular geline gelmektedir.

Öyle ki son yıllarda popülerliği giderek artan ve klasik modeller dışında bulunmaz hale gelen Nike, Air Jordan, Dunk, Yeezy, Off-White, Adidas ve New Balance gibi markaların ürünleri tüketiciler tarafından bireysel olarak ya yurtdışından sipariş edilmekte ya da güvenilirlik testini geçen online platformlardan alınmaktadır.

Lüks giyimi ulaşılır kılmak adına çözüm ortağı

Türkiye’nin ilk premium sneaker online pazarı haline gelen markası Sutore ile sektördeki bu açık layıkıyla kapanmaktadır. Ayakkabı başta olmak üzere spor giyim ve aksesuar ürünlerine dair birçok çeşidin yer aldığı web sitesinde öncelik ise müşteri memnuniyeti, ürün garantisi ve ödeme güvenliğidir.   

Satış öncesi her ürünün titizlikle kontrol edildiği ve orijinallik testlerinden geçirildiği tüm süreçte, müşterilerin uzun yıllar keyifle kullanacağı markaların fiyat ve kalite araştırması da detaylı olarak yapılmaktadır. Doğru model ve renkte alışverişi mümkün hale getiren geniş ürün yelpazesi, stok sorunu yaşanmaksızın güncellenmekte ve bu sayede tüketiciye sorunsuz sürdürülebilir bir hizmet sunulmaktadır.

Binlerce üründe özgünlük taahhüdü

Favori trend markalarına kolaylıkla sahip olmak isteyen hedef kitle ile nitelikli satıcıların profesyonelce buluştuğu platformda, modellerin orijinalliği konusundaki tüm sorumluluk ise Sutore’nin taahhüdü altındadır.

Öte yandan markanın, satıcılar tarafından belirlenen fiyatlara müdahale hakkı ise bulunmamaktadır. Olası indirim ve kampanyalar yine Sutore güvenliği çerçevesinde kontrol edilmekte; ancak yalnızca satıcının kararı doğrultusunda düzenlenebilmektedir.

Elit koleksiyonlara ulaşmanın kolay yolu

Global yeniliklerden ilham alarak genişlettiği online Pazar alanında sunduğu benzersiz ürün gamını, günün her anında ve yalnızca ‘tek tıkla’ satın alınabilir hale getiren Sutore, yenilikçi vizyonu ile moda perakendesindeki sınırları da ortadan kaldırmaktadır.

Beğenilen üründe uygun numaranın seçildiği ve ardından ‘sepete ekle’ butonu sonrası beden fiyatlarının görüntülenebildiği alışveriş süresince, sürpriz fiyat değişimleri veya bilinmeyen ek ücretlere ise rastlanmamaktadır.

Sokak stiline yakışır şıklık

Dünya çapında değişmez moda akımı olan sokak stilini tamamlamak ve bu aşamada da kaliteden ödün vermemek adına en önemli tamamlayıcı parça olan sneakerlar, online pazarın sunduğu erişilebilme fırsatı ile çok daha tercih edilir hale gelmektedir. Giyimin genç nesil odaklı enerjisinden yararlanan markaların tasarımlarına ise Sutore ayrıcalığı ile kolaylıkla sahip olunabilmektedir.

Halihazırda dolaplarında Air Jordan 1 Low, Air Jordan 1 High, Air Jordan 1 Mid, Dunk Low, Dunk Mid, Yeezy 350 ve New Balance 530 için yer açan kullanıcıların yanı sıra markalarla yeni tanışacak müşterileri için de bir kültür noktası olmayı hedefleyen Sutore, emin adımlarla stil simgelerinin merkezi haline gelmektedir.

Kişisel koleksiyonlar için kusursuz perakendecilik

Yaratıcı tasarımların tüketici ile buluştuğu köprü olarak markamız, şeffaf olarak yürüttüğü tüm süreçte yüz yüze hizmetten hiçbir fark olmaksızın sürekli ulaşılabilir bir misyonla hareket etmektedir. Kullanıcı deneyiminin ön planda tutulduğu satış öncesi, aşaması ve sonrası her süreçte işin, müşteri gözünden takibi de titizlikle yapılmaktadır.

Bu özellikleri ile hatırı sayılır küresel platformlardan ilham alan Sutore, uçtan uca ticaret çözümlerindeki başarısını da her adımda artırmaktadır. Markaya göre alışveriş için açılır menülere, en son fırsatlara ve yeni çıkanlara göz atmayı kolaylaştıran site, koleksiyonerlerin ise vazgeçilmezi olacaktır.

Editör: Haber Merkezi