İlginç şeyler, bazı insanlar için vazgeçilmez bir ruh haline bürünür, sıradanlık onlara göre değildir ve hayatlarının hemen hemen her alanında ilginç şeyler daha çok ilgilerini çeker. Kıyafetler, saç stilleri, eşyalar, ev dizaynı, makyaj veya sakal, hatta yaptıkları aktivite ve yapmak istedikleri işler bile, bir çok insanın bu şekilde tanımladığı, ‘’İlginç’’ şeylerdir. Aslında ilginçlik, orjinalliktir, herkesçe kabul edilen ve herkes beğendiği için beğenilen olguları beğenmeyi reddedip, kendi fikirlerinizle beğendiğiniz olguların tercihidir. Aslında olay herkesin beğendiği kazağı, onlar beğeniyor ve giyiyor diye satın almak değil, sizin zevklerinize uyduğu için satın almaktır. Sizin için o zaman, o kazak ilginç bir kazak olur işte. ilginizi çeken anlamında. Verdiğiniz hediyeler de sıradan olmadığında ve kendi fikirleriniz doğrultusunda beğenildiğinde, alışılmışın dışında olduğunda ilginçlik kazanır. Alışılmış, sıradanlaşmış ve size bir heyecan katmayan hediye seçeneklerinden kurtulun. Kendinizi yepyeni ve yaratıcı fikirlerle bezenmiş bodo dünyasının heyecanına bırakın. Bodo alışılmışın dışında oluşturduğu deneyim hediye tarzı ile, çağın temposunu yakalayan, her ruh haline uygun deneyimleri sizlerle buluşturuyor.

İlginç hediye önerileri

Bodo.com üzerinden yapacağınız, her deneyim hediye alışverişi sırasında, ücretsiz olarak artı 4 dört seçenek oluşturabilirsiniz. Örneğin, SPA ve Masajlar kategorisinden ‘’Mix Masaj’’, ‘’Kahve Masajı’’, ‘’Klasik Masaj’’, ‘’Geleneksel Kese-Köpük Masajı’’ arasında kararsız kaldıysanız, en yüksek fiyata sahip olanın ödemesini yaparak diğer seçeneklerle birlikte sevdiklerinize hediye ederek, tercih hakkını onlara bırakabilirsiniz. Anne ve Babalarınıza, kardeşlerinize, eşinize, arkadaşlarınıza, sevgilinize, çocuklarınıza, akraba ve sayamadığımız daha pek çok yakınınıza en ilginç hediye kategorileri bodo.com’da! Bodo.com’da ki hiç bir hediye de marka, cinsiyet, renk, beden gibi sınırlandırmalar olmamakla birlikte, yaş seçenekleri sadece iki tanedir, çocuklar ve yetişkinler! Sınırsız eğlence, sınırsız özgürlük! En güzel dinlenme ve yenilenme yöntemi, ‘’SPA ve Masajlar’’. Çiftlerin özel kutlamalarının vazgeçilmez teması, ‘’Romantik’’. Silahlarla ilgilenenler için karşı konulmaz bir deneyim, ‘’Atış Deneyimi’’. Gökyüzüne başka bir aşkla bakanlara, ‘’Uçuşlar’’. Denizlerin mavisinde kendini yeniden keşfedenlere, ‘’Su Aktiviteleri’’. Hız tutkunlarına, güvenli sürüşler ve eğlence dolu saatler, ‘’Sürüş Deneyimi’’. ‘’Oyunlar ve Partiler’’, ‘’Tekno’’, ‘’Tatil’’, ‘’Yeni Deneyim’’, ‘’Adrenalin’’. Hep daha fazlası, hep daha farklısı, elbette Bodo’da.

İlginç hediye fikirleri

Gözlerinizi kapatın ve kendinizi nerede bulmak istediğinizi hayal edin, engebeli dağların zirvesinde, yemyeşil ormanların ortasında, gökyüzünün en güzel derinliklerinde, denizin masmavi canlılığında ve güneşin içinizi ısıtan sıcaklığında. Yer, gök, derya fark etmeksizin her yerde eğlence her yerde heyecan , sadece https://bodo.com/tr/ da! Kız kardeşinize ve ailenizin yeni üyesi damadınıza, ilginç bir nişan hediyesi, ‘’Özel Yelkenli Yat Gezisi’’. Bir kaç kişinin katılabileceği bu özel gezi, birlikte yepyeni bir yola çıkmış bu çift için mükemmel bir deneyim olacak. Eşinize yıldönümünüzde bodo ile biraz adrenalin yaşatın, ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’. Bodo ile yaşamın ilginç güzellikleri ile tanışın.

Editör: Haber Merkezi