14 yaşından beri kuaförlük alanında çalışmalarda bulunan İlhan Kaymak, 24 yıldır aktif çalışma hayatında yer alan isimlerden bir tanesi. Saç kesim, saç şekillendirme gibi birçok konuda uygulamada bulunan Kaymak, aynı zamanda bu konularda değerlendirmeler de gerçekleştiriyor. Trend saç stillerinin büyük bir rağbet gördüğünün altını çizen Kaymak, “Her dönem farklı saç kesim ve modellerinin ön plana çıktığını görüyoruz. Bu durum, kadınların trend modellere yönelim göstermesini sağlıyor. Hizmet anlayışımızı sürekli güncellediğimiz için trendlerden zamanında haberdar oluyor, müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılayabiliyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Kuaförlük alanında da trendlerin önemli bir konumda bulunduğunu belirten İlhan Kaymak, “Hem saç kesiminde hem de saç modellerinde dikkat çeken yöntemler bulunuyor. Bu yöntemler, tarz sahibi kadınlar tarafından ilgi görüyor. Biz de müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımızı şekillendiriyoruz.” sözleriyle hizmet anlayışları hakkında açıklamada bulundu.

Saç Kesimlerinde Trend Kesim Yöntemleri Tercih Ediliyor

Saç kesimlerinde son zamanlarda ilgi gören pek çok kesimin bulunduğunu belirten ilhan Kaymak, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Sektör çok canlı olduğu için sürekli yenilikler meydana geliyor. Bu yeniliklere ayak uydurabilmek çok önemli. Örneğin saç kesiminde trendler sürekli değişiyor. Son zamanlarda eforsuz lob, doğal rapunzel, mini bob gibi kesimler ön planda. Her bir kesim, oldukça havalı bir görünüm vadediyor. Kişinin yüz tipine uygun olacak şekilde trend kesimler gerçekleştirilebilir.”

Saç Modellerinde de Her Döneme Özgü Yöntemler Mevcut

Saç modellerinde her döneme özgü yöntemlerin bulunduğunu ifade eden İlhan Kaymak, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Saç modellerinde de değişimler olduğunu söyleyebiliriz. At kuyruğu, her dönem moda saç modelleri arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra örgü modellerin de gündelik hayat içerisinde dikkatleri üzerine çektiği bilinmekte. Biz, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda çalışma içerisinde bulunuyoruz. Arzu edilen saç modellerini, kişinin yüz tipine uygun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Çalışanlarımız arasında koordinasyon bulunduğu için sistemli bir çalışma gerçekleştirdiğimizi belirtmem mümkün. Öte yandan müşterilerimizle de doğru bir iletişim içerisindeyiz. Gerçekleştirdiğimiz uygulamalarda başarı bizim için her zaman çok önemli.”

Editör: Haber Merkezi