İkinci el lüks araç piyasasında sadece bir yıllık kısa bir çalışma sürecinde ciddi bir satış rakamına ulaşan İlker Dirice, ayrıca satışını yaptıkları araç sayısını da arttırarak, her segmentte lüks araçlar satışını yapmaya başladı. Araç almak isteyenler için güven seçeneğini üst sıraya koyan Dirice, tüm araçlara detaylı ekspertiz yaparak, araçları baştan aşağı tanıyarak, satıcısının ne alacağını da ilk başta söylemiş oluyor. Güvene dayalı ticaret anlayışına sahip olan İlker Dirice, DRC Motors bu doğrultu da yönetiyor.

Güçlü ve Kaliteli Hizmetleri İle DRC Motors Yanınızda

2019 yılında kurulum kararı alınan DRC Motors, hobinin işe dönüşmesinin bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. İlker Dirice otomobil tutkunu olarak yıllardır çevresindeki insanlara yardımcı olurken, artık bu işi daha profesyonel bir hale getirme kararı alıp, 2020 yılı ile birlikte, kurmuş olduğu DRC Motors ile daha fazla kişiye hizmet vermeye başladı.

2021 yılında daha fazla araç almayı ve detaylı ekspertiz hizmetlerini de müşterilerine sunarak kaliteyi her adımda yaşamalarını isteyen İlker Dirice, bu bağlamda araç film stüdyosu da kurmayı planlıyor. Artık ikinci el Luxury Car araç piyasasında faaliyet göstermeye başlayan DRC Motors, henüz ilk yılında iyi bir satış rakamına ulaşarak, güçlü ve kaliteli hizmetleri ile birlikte doğru aracı, doğru fiyatlara, doğru alıcıya ulaştırıyor.

Genç ve Dinamik Kadrosu İle DRC Lojistik Güçleniyor

2013 yılında kurulmuş olan TRF Lojistik Yatırım A. Ş. ve DRC Lojistik firmaları, her yıl kalite standartlarını arttırarak, müşterilerin memnuniyetini almayı hedefleyen bir misyon ile çalışma hayatına devam ediyor. Bu süreçte uluslar arası nakliyat firmalarının tüm belge işlemlerini takip eden DRC Lojistik, transit geçiş, elleçleme, depolama, gümrük işlemlerini yürütüyor.

Günün her saati hizmet veren ve lojistik alanında tüm yasalara uygun şekilde firmaların işlemlerini yürüten DRC Lojistik, 2021 yılı için yeni firmaları da bünyesine katarak kaliteli hizmetleri her firmanın almasını amaçlıyor. Özellikle kaliteli hizmetleri lojistik sektöründe ki tüm firmaların da vermesini vizyon edinen DRC Lojistik, İlker Dirice tarafından yönetiliyor ve tam müşteri memnuniyeti ile işlerine devam ediyor.

İlker Dirice Kimdir?

Beykoz Üniversitesinden mezun olan İlker Dirice, 2013 yılında kurmuş olduğu TRF ve DRC Lojistik şirketleri ile iş hayatında her edinmeye devam ediyor. Sosyal projelere de katılan İlker Dirice, İnstagram da @ilkerdirice üzerinden de takipçilerine yardımcı oluyor.

Editör: Haber Merkezi