Oyuncu Erkan Petekkaya'nın sosyal medya hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hakaret içerikli yorumlarda bulunduğu ortaya çıktı.

'Terbiyesiz, zavallı'

İBB Başkanı İmamoğlu, Instagram hesabından toplu taşıma araçlarına maskeyle binilmesi gerektiğini hatırlatan bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın paylaşımın altına yaptığı yorum ise olay oldu. Petekkaya, İmamoğlu için "Terbiyesiz, zavallı, defol" gibi sözler sarfetti. Petekkaya, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Petekkaya'nın açıklaması şöyle;

"Uzun yıllardır yanımda çalışan yardımcımın 16/03/2020 tarihinde iş çıkışını bazı sebepler yüzünden uygun bulmuştum. Muhasebecim bu bilgiyi gerekirse doğrulayacaktır.

Yıllardır oluşan güven neticesinde teknolojiden de hiç anlamadığım için tüm sosyal medya hesap ve mail şifrelerim hatta kredi kartlarımın şifreleri, vekaletim kendisinde vardı.

Öyle ki istediği zaman paylaşımıma müdahale edebiliyordu.

İş takiplerim açısından konuşmaya devam ediyorduk. Perşembe günü tazminatını banka yolu ile gönderdim. Gerekirse dekontuna ulaşılabilir, elimde mevcuttur.

Söz konusu paylaşımlar maalesef bana zarar vermek amacı ile işten maalesef bana zarar vermek amacı ile işten çıkardığım için kendisi tarafından anlık bir öfke ve iyi olmayan bir ruh hali ile yapılmıştır. Hesabımı, paylaşımlardan sonra Instagram servisi değil kendisi kapatmıştır. Daha önce 18 kez hacklendiğim için bu durumu da öyle bir şey zannettim.

Kendisi ile konuştum, çok pişman olduğunu biliyorum. Daha fazla ayrıntı vermek istemiyorum.

Ülkemizin bu zor günlerinde tüm bu yaşananlar için çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim.

Sevgi ve saygılarımla…"


 

Editör: Haber Merkezi