Sibel Karasu ile Samet Peduk, birbirlerini seven iki gençti. Sonunda evlenmeye karar verdiler. Ancak evlenene kadar başlarına gelenler "Yok artık" dedirtecek şekildeydi.

Bakın neler yaşadılar:

- Mart ayında evleneceklerdi. Ancak koronavirüs salgını planlarını bozdu. Ertelemek zorunda kaldılar.

- Haziran ayında normalleşme sürecine girilince düğün hazırlıklarına tekrar başlandı. Düğün tarihi olarak da 7 Ağustos belirlendi.

- Damat Samet Pedük, düğüne bir hafta kala motosiklet kazası geçirdi, bacağında lif koptu. Buna rağmen düğün ve nikahtan vazgeçilmedi. Düğün salonu, fotoğrafçı, orkestra gibi tüm hazırlıklar tamamlandı. 

- Düğüne bir gün kala ise asıl büyük şok yaşandı. Gelin Sibel Karasu'nun rahatsızlanan iki akrabasının corona virüsü testleri pozitif çıktı. Bunun üzerine düğüne bir gün kala davetliler tek tek arandı ve düğünün iptal edildiği bilgisi verildi.

- Yaşanan gelişmelere rağmen morallerini bozmamaya çalışan Sibel ve Samet çifti, nikah kıymaya karar verdi. Çağrılan nikah memuru hastalık tehlikesini göz önünde bulundurarak nikahı uzaktan kıydı. 

- Davetlinin olmadığı törende gelin damat bir masada, nikah memuru ve şahitler ayrı masalarda nikah törenini gerçekleştirdi. 

- Nikah memuru alışıla geldiği gibi nikah defterini geline vermek yerine masaya bıraktı. Ardından filyasyon kuralları çerçevesinde gelin ve damat 14 günlük karantinaya girdi.
 

Editör: Haber Merkezi