İstanbul Esenler'de 4 gün önce yaşanan olayda 24 yaşındaki Eda Küçükbaltacılar, ailesiyle birlikte yaşadığı apartmanın çatı katında iple asılı bir halde bulundu.

Polis ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde hayatını kaybettiği belirlenen genç kızın intihar ettiği ileri sürüldü.

Ancak annesi Nurhayat Küçükbaltacılar ile babası Serdar Küçükbaltacılar kızlarının öldürüldüğünü ve intihar süsü verildiğini iddia etti.

Nurhayat Küçükbaltacılar, "Eda erkek arkadaşıyla kavga etti. Telefonda kızımdan hesap sordu. Kızım 'evdeyim annem yanımda şimdi konuşamam' dediği halde kızımı rahatsız etmeye devam etti. Kızım telefonunu kapattı. Onun sonrasında sabah oldu. Kızım gayet iyiydi. Telefondaki mesajlarında ne söylediyse bilmiyorum. Kızım dışarı çıkacağını arkadaşına gideceğini söyledi. Ama dışarıya değil yukarıya çatıya çıkmış biz görmedik. Erkek arkadaşıyla birlikte yukarı çıkmış. Güya intiharmış. Ben sonrasında oraya çıktım. Kızımı bu şekilde buldum. Herkese soruyorum intihar böyle olur mu? Mahallede kızımın yanında başkalarının olduğunu söyleyenler var. Bu insanlar kızıma başka bir şey yaptı. Bu insanlar kızımı öldürdüler. İntihar süsü verdiler. Ben bu katillerin ortaya çıkmasını istiyorum. Adli raporun bir an önce çıkmasını istiyorum. Bu insanların bir an önce tutuklanmasını istiyorum. Bunu yapan kişi Bekir M.'dir. Bunun hesabının sorulmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Polisin soruşturmasını sürdürdüğü, ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu raporuyla belli olacağı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi