İstanbul Sultangazi'de yaşayan 39 yaşındaki H.K. isimli kadın bir hastalığından dolayı arkadaşlarının tavsiyesiyle hocaya giderek dualı suç içmeye karar verdi. 

Bu yüzen kendisini medyum olarak tanıtan E.A.,'ın evine giden genç kadın burada kendisine ikram edilen suyu içti.

Sabahtan Atakan Irmak'ın haberine göre arkadaşları ile lobide bekledikten kısa bir süre sonra odaya alınan genç kadın iddiaya göre burada kendisinden geçti. Gözlerini açtığında ne olduğunu anlayamayan genç kadın eve gittikten kısa bir süre sonra telefonu çaldı.

Telefonla arayan medyum E.A., genç kadınla kendisinden geçtiği sırada yaşadığı birlikteliği video kaydına almış ve genç kadına şantaj yapmaya başlamıştı. Evli olan H.K., ise yapılan şantajlara dayanamayarak yeniden E.A.,'ın evine giderek mecburen birliktelik yaşamaya başladı. Aradan aylar geçince medyum genç kadınla yaşadıkları birlikteliği sonlandırmak için 10 bin lira para istedi.

Bankaya giderek kredi çekip adamdan kurtulmayı hayal eden mağdur kadın parayı teslim ettikten sonra ise şantajların ardı arkası kesilmedi. E.A.,'ın peşini bırakacağını ümitle cep telefonu hediye ve paralar veren genç kadın yine de medyumun şantajlarından kurtulamadı.

Savcılığa başvurarak yardım isteyen genç kadın ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İhbar sonrası gözaltına alınan medyum kendisinin tehdide maruz kaldığını belirtip suçlamaları reddetti. Savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi