Çok köklü bir geçmişe sahip olan lokma tatlısı; cenaze törenlerinde, mevlitlerde, sünnetlerde, hayır işlerinde tanıdık ya da tanımadık şahıslara dağıtılırdı. Müslümanlar lokma döktürerek; başına gelen ya da başından giden musibetlerin yok olacağına inanıyorlar. Tabii ki sadece kötü şeylerin yok olması için değil; kazandıkları maddi-manevi her şeyin bereketinin artması için de hayır lokması döktürürler.

Hayır lokması için malzemeleri toplamak, yapmak, dağıtmak, dağıtacak kişiyi bulmak; oradan oraya koşturmaca içinde olduğumuz bu modern çağda fazlasıyla zahmetli olmaktadır. Tam da bu sırada imdadımıza bizim hayır işimizi en lezzetli şekilde yapacak olan lokmacılar çıkmaktadır. Lokmacılar bizi yorucu bir işin yükünden kurtarmakla birlikte, cüzi diyeceğimiz fiyatlara çalışmaktadırlar. Profesyonel ve hijyenik olmalarının yanı sıra mobil lokma araçlarıyla istediğimiz yerde, istediğimiz saatte hayır işimizi en güvenilir şekilde sağlamaları ise en büyük artılarından biridir.

İstanbul, lokma döktürmenin yaygın olduğu şehirlerden biridir. Eminim ki siz de bir cami çıkışında, insanların yoğun olduğu meydanlarda mobil lokma araçlarına denk gelmişsinizdir. Bu bir hayır lokması olduğu için genellikle Müslümanların, ibadetin yoğun olduğu bölgelerde lokma döktürülmektedir. İstanbul'da her Eyüp Sultana, Sultanahmet'e, Eminönü'ne gittiğinizde mobil lokma araçları görmeniz mümkündür. Lokma döktürmenin çeşitli organizasyonlarla tercih edilmesi ve lokma fiyatlarının ucuz olması nedeniyle İstanbul'da yaygın diyebiliriz. Tabii ki de lokma dağıtmak yerine; baklava, sütlaç, aşure gibi tatlılar da dağıtılabilir. Ama gereksiz masraftan kaçınılarak, Türk kültürünün ayrılması parçası olan lokma dağıtmak misafirlerimizin damağında unutulmaz bir haz bırakacaktır.

İstanbul'un en iyi lokmacı ustaları aracılığıyla, en hijyenik şekilde otomatik makinelerde dökülen lokmalar; el değmeden, istenilen mekanda, istenilen saatte misafirlerinize ikram edilmektedir. Firmamıza ulaştığınız, kişi sayısını belirttiğiniz takdirde mobil lokma araçlarımız ve uzman hayır lokma ekibimiz sizin hizmetinde olacaktır. Sizleri acil bir durumdan, gereksiz masraftan, yorgunluktan ve zaman kaybından kurtaran ekibimiz sizin her zaman imdadınıza yetişecektir. Lokmacı gelmedi, şekeri az oldu, dağıtacak kişi yok, vaktim yok gibi sorunlar firmamızı tercih etmenizle birlikte yok olmaktadır. Lokma döktürme fiyatları ve sipariş için 0535 342 05 05 nolu telefon üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Geniş araç filomuz ve profesyonel personel sayımız sayesinde firmamıza ulaştığınızda sizlere çeşitli bahaneler veya belirttiğimiz günde gelmeme gibi bir olumsuzlukla birlikte kesinlikle amatörce dediğimiz hiçbir tavır sergilenmez. Çünkü firmamızın temel ilkelerinden olan dürüstlük ve güven üzerine çalışmaktayız. Çalışanlarımızın her biri uzman ve disiplinli kişilerden oluştuğu gibi Lokma Arabası içinde hizmet sunacak olan lokma ustalarımızın her biri de İstanbul'un sayılı, tecrübeli ve maharetli kişilerindendir. Bu nedenle misafirlerinize tattıracağınız lokmaların da eşi benzeri hiç şüphesiz yoktur. Hem hafif hem de bir hayli lezzetli olan lokmalar el değmeden yapılmakta ve özel hayır lokması için hazırlanmış kaplarda misafirlere sunulmaktadır. Dilediğinizde istediğiniz misafir sayısı kadar sipariş verebilir ve yine istediğiniz mekanda dağıtılmasını isteyebilirsiniz. Şahsınız adına dağıtılacak lokmaların dağıtım süresince isterseniz bölgede yer alabilir, isterseniz de firmamız tarafından programın yürütülmesini sağlayabilirsiniz. Öncelik bizim için müşteri memnuniyeti. O yüzden İstekleriniz doğrultusunda şekil alacak olan hizmetimizden memnun kalacağınıza %100 emin olarak zaman kaybetmeden bizlerin sayfasına misafir olarak iletişim kurabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi