İstanbul’da beklenen yağışlar bir tülü gelmiyor. Mevsim normallerinin üzerinden seyreden sıcaklıkların ardından meteorolojiden kar haberi geldi.

ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE KAR GELİYOR

Son bir haftalık sürede havaların sıcak denecek seviyelerde olması kar yağışı olmadan kışın biteceğini düşündürmüştü. Meteorolojiden gelen son tahminlere göre Perşembe ve Çarşamba günleri kar İstanbul genelinde kar yağışı bekleniyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ AÇIKLADI

İstanbul Valiliği, 6-7 Şubat tarihlerinde şehrin bütününde kar yağışı gerçekleşeceğine yönelik bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada bu hafta İstanbul’u nasıl bir hava beklediği belirtildi.

Valilikten gelen açıklama şu şekilde:

İstanbul’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre;

Bugün (3 Şubat) çok bulutlu olması beklenen havanın, yarın (4 Şubat) rüzgârlı; Çarşamba günü (5 Şubat) kuvvetli yağmurlu; Perşembe (6 Şubat) ve Cuma günü (7 Şubat) ise kar yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine İstanbul’da yeni haftanın ilk gününde hava (3 Şubat) çok bulutlu olacak. En düşük 9, en yüksek 15 derece olacak havanın yarın en düşük 10, en yüksek 15 derece; Çarşamba günü en düşük 12, en yüksek 15 derece; Perşembe günü en düşük 2, en yüksek 4 derece; Cuma günü ise en düşük 0, en yüksek 5 derece olacak.

Editör: Haber Merkezi