Olay, gece saatlerinde Gazi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir türkü evinde yaşandı. Bir kişi cadde üzerinde bulunan iki ayrı mekana silahlı baskın düzenledi.

Önce bir mekana giren saldırgan, havaya ateş açarak uzaklaştı. Ardından caddenin sonunda bulunan başka bir türkü evinde girdi ve elindeki uzun namlulu silahla mekanı bastı. Mekanı kurşun yağmuruna tutan saldırgan hızla dışarı çıkarken, kendini dışarı atan insanları da sokak ortasında vurdu, 6 kişi yaralandı.

Ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldılar

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Özel harekat polisinin de geldiği olayda polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yerde yatan yaralılara müdahale etti. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Sonrasında gergin anlar yaşandı

Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürdüğü sırada mekan sahipleri içeri girmek istedi. Kalabalık grup içinde bazı kişiler polis ekipleriyle tartışma yaşayınca gergin anlar yaşandı.

Saldırgan polisler tarafından yakalandı

Polis ekipleri kan donduran olayı gerçekleştiren şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda şahıs kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın polis merkezindeki ifadesi devam ediyor.

Yaralıların durumu iyi

Hastaneye kaldırılan yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.